dr.fone toolkit - ios Recorder layar

Gampang ngarekam layar Anjeun iPhone, iPad, atawa iPod.

  • Eunteung alat ios Anjeun dina layar komputer nirkabel.
  • kaulinan catetan, video, sareng nu sanesna.
  • Ngarojong Alat ngajalankeun ios 7.1 pikeun ios 10,3.
  • Ngandung duanana versi Windows sarta ios.
Sadia pikeun:

ios screen recorder software

Ngarekam iPhone Anjeun maké PC Anjeun

catetan audio

Candak sistem audio tina alat Anjeun.

HD Mirroring

Eunteung alat Anjeun sacara real waktos sareng aya lag.

1 Klik pikeun Mimitian

Ngamimitian ngarekam gancang sarta gampang.

Setélan ngaropéa

Nyetél rekaman anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun.

Nirkabel Mirroring pikeun Sakur Situasi

presentasi

Paké projector pikeun babagi layar alat Anjeun sareng kamar pinuh ku jalma.

pendidikan

assignments catetan sarta babagi poto eta ku cara nirkabel kalayan hiji sakabéh kelas.

kaulinan

Eunteung jeung midangkeun mobile catetan dina layar nu leuwih gede.

bisnis

Paké iPhone anjeun dina presentasi Anjeun jam gawé.

pamekar

Paké real-time mirroring ka showcase produk na nyieun demonstrasi.

rekaman

aktip catetan, kaulinan, sareng eusi nu sejenna tina iPhone Anjeun.

The ios smoothest layar pangalaman rekaman!

garansi dr.fone urang

Aman, gancang, sarta basajan.

gancang

Ngamimitian ngarekam jeung salah klik.

100% aman

Taya resiko keur telepon anjeun atawa data.

Gampang Paké

Basajan, intuitif, prosés.

spésifikasi

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

Syarat sistim

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 ios 8 sarta ios 7.1

FAQ

Tiasa dr.fone toolkit - ios Screen Recorder ngakses video kuring?

No video anjeun téh disimpen kana komputer. dr.fone moal bisa ngakses aranjeunna, atawa naon baé data lianna nu disimpen di komputer atawa alat mobile.

Kuring kudu nyolok telepon abdi kana komputer atanapi projector?

No Pastikeun komputer atanapi projector nyaeta on jaringan aréa sami lokal saperti telepon anjeun tur sambungkeun nirkabel.

Teu dr.fone toolkit - ios Screen Recorder boga aplikasi mobile?

Pasti. Anjeun tiasa buka ieu ios Screen Instalasi Recorder App kaca keur rinci.

Teu dr.fone toolkit - ios rojongan Recorder layar alat jailbroken?

Sumuhun. dr.fone toolkit - ios Screen Recorder ngarojong kadua alat eta jailbroken sarta non-jailbroken.

Harita

0 Harita

Hatur nuhun pisan!

Hatur nuhun pisan tina rekaman jeung mirroring iPhone abdi 5 ka komputer.

Hassan, iPhone 5

Pohara merenah tur gampang-to-pamakéan produk

dr.fone ngabantuan kuring pikeun ngarekam kaulinan tina 6s iPhone abdi, éta pisan gampang ngagunakeun. Abdi resep éta.

N. Socas, 6s iPhone

Heboh!

Éta endah dr.fone nu bisa duanana eunteung jeung ngarekam iPhone ka komputer kuring.

Joshua Brenne, iPhone

Tips & Trik

ios screen recorder

ios Recorder layar

Konsumén kami oge Ngundeur:

MirrorGo Recorder Android

Ngarasakeun kaulinan mobile anjeun dina komputer Anjeun.

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun tur malikkeun item sagala on / kana alat, sarta ékspor naon rék ti cadangan mun komputer.

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, foto, catetan, jeung sajabana ti iPhone, iPad jeung iPod touch.

puncak