Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Android Data Pamulihan

Di dunya 1st software recovery data pikeun smartphone Android sarta tablet.

  • Laju recovery pangluhurna di industri.
  • Cageur poto, video, kontak, talatah, panggero log, sareng nu sanesna.
  • Cocog sareng 6000+ Alat Android.
Sadia pikeun:

Leungit Data tina Android?

data leungit henteu leungit. Bisa cageur file dihapus dina Android tina loba skenario umum.

ngahapus

kacilakaan sistim

poho Sandi

Ngaluarkeun SD Card

rooting kasalahan

ROM kedip-kedip

skenario sejenna
data leungit sanggeus pabrik balikkeun
data leungit alatan OS update
Alat nyangkut teu ngarespon
Data leungit sanggeus rooting atanapi ROM kedip-kedip
Alat dikonci atawa poho sandi
Bisa nyingkronkeun cadangan

Lengkep kasaluyuan Android

Alat dirojong

dirojong Payil

kontak
seratan
poto
video
audio
WhatsApp
dokumén
panggero Sajarah

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
Android
Android 6,0 ​​jeung urut

Meunangkeun Payil Ti ...

mémori internal

Nyeken cageur data ngahapus ti alat Android

Card SD

Nyeken kartu memori Anjeun dina alat Android cageur data

Laju recovery pangluhurna di industri.

Penjaminan toolkit dr.fone

Cageur data anjeun leungit ku katengtreman pikiran.

sawangan sadia

Pariksa data di jéntré saméméh recovery

Pamulihan fléksibel

Cageur kabeh data, atanapi file dipilih

Pamulihan aman

data aya moal overwritten

100% Kaamanan

Ngan anjeun bisa ngakses akun anjeun sarta payil

Betah Paké

3 lengkah basajan: disambungkeun, seken sarta cageur dina Android

garansi

trial bebas 30 dinten

Harita

189 Harita

Nulis Review
a
  • " Dr.fone toolkit mangrupakeun aplikasi desktop pikeun Windows PCS. Ngan install deui, teras ngajalankeun program tur sambungkeun alat Anjeun ka komputer. Ti dinya, anjeun tiasa milari poto dihapus, pesen téks, video, kontak sarta leuwih mibanda betah. diajar >>

    - Ti Softonic, hiji software situs download ngarah mibanda 100 juta jalma per poé

  • " Dr.fone toolkit pikeun Android boga gampang ngagunakeun panganteur nu bisa jadi navigasi ku pamaké sadaya tingkat kaahlian. Éta lightweight na teu make loba sumber sistem. Gemblengna, alat ieu kit rada mangpaat bisa meunang nu kaluar tina kaayaan caket sababaraha lamun datang ka recovery data pikeun alat Android Anjeun. diajar langkung >>

    - Ti filehippo, situs luhur-rengking software download nyadiakeun software luhur-rengking wungkul.

Pangalusna Software Data Pamulihan

Dr Fone boga UI incredibly basajan kalawan marvelously dipedar parentah hambalan-demi-hambalan, jadi nanaon jigana bisa balik salah. Ieu nu pangalusna Data Pamulihan Software Kuring geus datang di sakuliah.

Ku Ammar Syed

Éta hasil !!!!!!!!!!!!!!! =)

Alhamdulillah pikeun program ieu gawéna miracles !!!!!!!!! Ieu kapanggih sagala txt I ieu kitu neangan im jadi senang eek =) I sagemblengna nyarankeun kieu =) alhamdulilah

ku Jasmine

jalan fantastically

Tuh nu pamutahiran Android on S6 ka 5.1.1 tur kontak abdi ngiles (sakumaha bakal Hormat). Dr Fone pulih daptar lengkep (najan kuring kungsi akar telepon kuring mimiti). It uses padika silih nimba data. A harga leutik mayar hemat burit badag.

ku Vasish

Android Data Pamulihan

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Android konci layar Lengser

Leupaskeun layar dikonci ti alat Android tanpa kaleungitan data.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak