Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios Data Pamulihan

Dunya urang 1st iPhone jeung iPad software recovery data.

  • Laju recovery pangluhurna di industri.
  • Cageur poto, video, kontak, talatah, catetan, panggero log, sareng nu sanesna.
  • Cocog sareng alat ios panganyarna.
Sadia pikeun:

drfone ios data recovery

Leungit Data?

data leungit henteu leungit. Bisa cageur payil ti loba skenario umum.

ngahapus

kacilakaan sistim

poho Sandi

virus

ruksak

dipaling

skenario sejenna
data leungit sanggeus reset pabrik
data leungit alatan update ios
Alat nyangkut teu ngarespon
Data leungit sanggeus jailbreak atanapi ROM kedip-kedip
Alat dikonci atawa poho sandi
Bisa nyingkronkeun cadangan

Lengkep ios kasaluyuan

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, jeung iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

jenis file dirojong

kontak
seratan
sajarah panggero
Catetan
poto
video
almanak
panginget
seratan WhatsApp
utusan
memos sora
suratsora
tetengger Safari urang
poto aplikasi urang
video aplikasi urang
dokumén aplikasi urang

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

3 Metode Data Pamulihan

pakakas

Langsung nyeken telepon anjeun cageur data ngahapus

iTunes

Nimba iTunes cadangan anjeun sarta cageur file dipilih

iCloud

Nimba cadangan iCloud anjeun sarta cageur file dipilih

Laju recovery pangluhurna di industri.

Penjaminan dr.fone urang

Intuitif, aman, tur dipercaya.

sawangan sadia

Pariksa data di jéntré saméméh recovery

Pamulihan fléksibel

Cageur kabeh data, atawa pilih file

Pamulihan aman

data aya moal overwritten

100% Kaamanan

Ngan anjeun bisa ngakses akun anjeun

Betah Paké

3 lengkah basajan: disambungkeun, seken sarta cageur

garansi

trial bebas 30 dinten

Harita

2615 Harita

Nulis marios

hebat

Sadaya poto dihapus anu kapanggih. Nyandak ngeunaan 30 menit. Pamasangan program henteu nyandak loba waktu. Lamun nyaho Inggris, lajeng sagalana mana leuwih gancang. Kuring baris ngagunakeun program dina kasus darurat. Miharep pikeun recovery sukses penting kuring poto.

ku Alevtina

hatur nuhun

Hatur nuhun pikeun pitulung. Anjeun mantuan kuring cageur poto kuring dihapus. program ieu téh alus teuing. Kuring nasehat ka everybody ngagunakeun program ieu lamun ngahapus informasi diperlukeun

ku islam

fomka

program alus. Ngabantuan jalma cageur file dihapus. Hatur nuhun ka Birokrat. Kuring nyarankeun maké loba jelema anu bener kudu balikkeun aktip. Ulah sieun masang program ieu. Sabab bakal nulungan urang cageur komentar Anjeun dihapus

ku Veronika

ios Data Pamulihan

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

ios System Pamulihan

Ngalereskeun jeung sagala rupa isu Sistim ios kawas mode recovery, logo Apple bodas, layar hideung, looping on mimiti, jsb

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun tur malikkeun item sagala on / kana alat, sarta ékspor naon rék ti cadangan mun komputer.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Mindahkeun ios WhatsApp mun iphone / iPad / iPod touch / Alat Android, atawa cadangan / ekspor ka komputer.

puncak