Испробајте бесплатно

Janji Pikeun WONDERSHARE produk

Hatur nuhun ka sadaya programer kami pikeun pernah stopping nyadiakeun software luhur-rengking, anu Marketing sarta Service Palanggan departemén pikeun ngajaga di kabaran nutup ku konsumén urang dear, Wondershare geus dedicated ngawula 50 000 000+ pamaké pikeun 13 taun kaliwat. Wondersharers gaduh na moal poho janji na tetep nulungan nasabah ngarasakeun kahirupan digital alus pisan.

privasi dikonci

Wondershare geus komitmen pikeun mayungan privasi Anjeun. Sadaya inpo pribadi anjeun énkripsi kalawan téhnologi canggih tur ditangtayungan tina sagala pamakéan jahat.

Software kanggo telepon / tablet

Baca-Ngan Mode

Wondershare software pikeun telepon / tablet wungkul maos informasi dina alat Anjeun tur fulfills fungsi disadiakeun ku software anu. inpo pribadi Anjeun moal disimpen dina software atawa on nanaon nu awan.

100% aman

Web: Wondershare ramatloka resmi ieu ditangtayungan ku jasa kaamanan kawas Qualys 'SSL Labs na diverifikasi yén urang téh nohonan standar pangluhurna.

Software: software Wondershare nyaeta 100% aman, kalayan henteu virus atawa malware; diverifikasi ku lolobana software anti virus kawas McAfee, Norton, avg, jsb

Software kanggo telepon / tablet

Taya Ruksakna mun App Data

Naha anjeun maké software Wondershare pikeun ngatur, mindahkeun, atawa cageur data aplikasi dina telepon anjeun / tablet, beristirahat software Wondershare assured brings pancen teu ruksakna data aplikasi aya dina telepon / tablet.

respon rusuh

Wajar we sadayana konsumén urang jeung bunuh nyadiakeun layanan palanggan alus teuing. Urang ngarti carana penting éta nengetan pinuh kana komentar anjeun sarta masalah. Salaku customer urang, anjeun prioritas pangluhurna urang.

MONEY-balik garansi

Coba sateuacan Anjeun meuli ku sidang bébas - komo sanggeus pameseran Anjeun, Anjeun nuju kénéh katutupan ku urang 7 poé duit deui garansi .

Apdet FREE & ngundeur, LIFETIMW

Bébas Apdet, Hirupna

Salaku customer urang, anjeun dijudulan ngarasakeun apdet bébas for hirupna, nu hartina meuli produk Wondershare teu ukur meunang nu versi panganyarna tapi sagala apdet kahareup bébas.

Bébas Undeuran, Hirupna

Iraha anjeun kedah reinstall software, Anjeun salawasna bisa ngundeur versi panganyarna ti ramatloka resmi Wondershare.

WONDERSHARE ACHIVEMENTS

13 taun pangalaman IN DATA Pamulihan

250 nagara

50 000 000+ pamaké hébat

puncak