Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Android konci layar Lengser

Dipiceun konci layar Android dina 5 menit.

  • Dipiceun jenis konci 4 layar - pola, PIN, sandi & sidik.
  • Ngan nyabut konci layar, teu rugi data pisan.
  • Taya kanyaho tech moderator, mangga everybody tiasa ngadamel eta.
  • Dianggo keur Samsung Galaxy S / Catetan / séri Tab, sarta LG G2 / G3 / G4, jsb
Sadia pikeun:
Perkara teu anjeun poho sandi dina layar konci Android Anjeun atawa ngan meunang hiji alat kadua leungeun sarta teu nyaho kodeu aksés layar konci urang, ieu Android konci layar Lengser nyandak anjeun meunang leupas tina kode akses kanyahoan di 5 menit, kaasup pola, PIN, sandi jeung sidik. Naon kodeu aksés nu Anjeun milih, anjeun moal leungit data wae dina alat Anjeun ku nyoplokkeun deui kalayan ieu Android konci layar Lengser.

Dikonci Alat Android anjeun?

Dipiceun Android konci layar dina kaayaan nu beda

Hilap sandi sanggeus netepkeun eta lila saméméh

Meunang alat Android kadua leungeun kalawan layar dikonci

sandi éta diatur ku kids Anjeun atawa batur

layar dikonci alatan ngasupkeun sandi salah pikeun sababaraha kali

teu tiasa asupkeun sandi éta alatan hiji layar rusak

Loba kaayaan kawas ieu.

Dipiceun 4 Rupa-rupa Android konci layar
tanpa Data Loss

corak

sidik

PIN

sandi

Ieu Android konci layar Lengser bisa nyabut passcodes tina pola, PIN, sandi jeung sidik. Sakabéh anjeun tiasa ngadamel eta. Eta miwarang euweuh kanyaho tech. Euweuh urusan naon sandi anjeun, anjeun moal leungit data wae di alat Android Anjeun. Ayeuna, gawéna pikeun paling Samsung telepon sarta tablet. merek sejen nu datang geura-giru.

Nilik daptar Alat dirojong >>

garansi

Dipiceun layar Anjeun dikonci dina 5 minites di imah.

Penjaminan Kaamanan 100%

Anjeun hiji-hijina jalma anu bisa ngakses data anjeun sarta akun

Betah Paké

Taya kanyaho tech diperlukeun pisan.

Lengser aman

Anjeun moal leungit nanaon dina alat Anjeun.

rujukan

dirojong OS

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
1 GB atawa leuwih

Android konci layar Lengser

Harita

99 Harita

Nulis Review

Alus

Dianggo alus dina catetan samsung, manggihan sagala naon abdi kedah tapi gaduh masalah sareng S3 mini

ku urat

Kudu kieu parah! Heboh!

Ieu \ 's kahayang Abdi peryogi. Anjeun disimpen data kuring jeung direngsekeun masalah kuring ... Great!

ku Meeno

Heboh! Wajar.

Dites software paling android, ngan Wondershare éta bisa ngalakukeun pakasaban tanpa masalah. Hatur nuhun!

ku Larry

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data Pamulihan

Cageur dihapus atawa leungit data ti 6000+ Alat Android.

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak