Испробајте бесплатно

Sarat & Kaayaan

Keur kahirupan mobile hadé

Anjeun Salawasna bisa komunikasi Leuwih alus.

Wondershare Téhnologi Co., Ltd jeung pausahaan cabangna miboga ngajadikeun informasi jeung produk sadia ka anjeun dina ramatloka ieu, tunduk kana istilah jeung kaayaan di handap. Ku ngakses ramatloka ieu anjeun satuju kana istilah jeung kaayaan ieu. Wondershare cadangan hak neangan sagala remedies di hukum tur di equity pikeun sagala palanggaran istilah jeung kaayaan ieu.

Sagala hak anu teu dinyatakeun dijerona ieu tos dipesankeun.

Aya bahaya alamiah dina pamakéan software naon sadia pikeun ngundeur di internet, sarta Wondershare Téhnologi Co., Ltd hereby admonishes anjeun pastikeun yén anjeun tos rengse ngartos sadaya resiko saméméh ngundeur salah sahiji Software anu (kaasup tanpa watesan, dina inféksi potensi sistem Anjeun ku virus komputer sarta leungitna data). Anjeun solely jawab panyalindungan nyukupan sarta cadangan data sarta alat-alat anu digunakeun dina sambungan kalayan salah sahiji parabot lemesna.

Gambar: Sadaya logos, layar Santika, headers kaca, gambar jeung grafik dipintonkeun dina Loka ieu mangrupa tanda jasa, dagang, jeung / atawa pakéan dagang (koléktif, "Marks") tina Wondershare atanapi lisénsina pihak katilu na .. Iwal sakumaha dinyatakeun diijinkeun dieu , maké, Niron, ngalirkeun, mintonkeun, modifying atanapi dikabaran Marks sagala di formulir naon atawa ku cara naon baé tanpa idin ditulis express di Wondershare dilarang jeung bisa ngalanggar hak cipta, dagang, privasi atanapi hukum séjén Cina.

INDEMNITY: Anjeun satuju membela, indemnify jeung tahan wondershare, affiliates sarta perwira maranéhanana, direksi, agén jeung karyawan bahya ti na ngalawan sagala na sagala klaim, karugian, Karuksakan, Liabilities, waragad sarta expenses, kaasup waragad attorneys ', timbul tina atawa patali jeung eusi pamaké anjeun, make sahiji situs, atawa palanggaran salah sahiji istilah ieu.

Eupan balik: Sakur komentar atanapi bahan dikirim ka Wondershare Téhnologi Co., Ltd, kaasup tanpa eupan balik watesan, kayaning patarosan, komentar, saran atawa informasi patali wae ngeunaan Software anu, ramatloka ieu atawa produk sejenna, program atawa jasa di Wondershare Téhnologi Co. , Ltd ( "Eupan Balik"), bakal dianggap janten non-rahasia. Wondershare Téhnologi Co., Ltd wajib boga kawajiban nanaon nu aya kaitannana ka Eupan Balik sapertos na bakal jadi bébas baranahan, pamakéan, nyingkab, némbongkeun, tampilan, transformasi, nyieun karya turunan sarta ngadistribusikaeun nu Eupan Balik ka batur tanpa watesan tur bakal jadi gratis ngagunakeun sagala gagasan, konsep, nyaho-kumaha atawa téhnik anu dikandung dina eupan Balik misalna keur kaperluan naon sama sekali, kaasup tapi teu diwatesan ka ngembang, manufaktur jeung pamasaran produk incorporating eupan balik misalna.

REPRODUCTIONS: Sakur reproductions otorisasi tina salah sahiji informasi ngandung dieu kedah ngawengku notices hak cipta, mérek dagang atawa Kujang proprietary sejenna Wondershare Téhnologi Co., Ltd, dina sagala salinan bahan anu dijieun ku anjeun. The lisénsi pikeun Software sarta ngagunakeun ramatloka ieu diatur ku hukum Cina jeung hukum nagara Anjeun.

Copyright: Copyright dina ramatloka ieu (kaasup tanpa watesan, téks, grafik, logos, sora na software) anu dipiboga na dilisensikeun ku Wondershare Téhnologi Co., Ltd. Sadaya bahan ngandung dina situs ieu ditangtayungan ku hukum hak cipta Cina jeung internasional jeung nu kitu mah disalin, dihasilkeun, disebarkeun, dikirimkeun, ditampilkeun, diterbitkeun diadaptasi, atawa diurus di formulir naon atawa ku cara naon baé atawa di media mana wae tanpa idin ditulis saméméh of Wondershare Téhnologi Co., Ltd. Anjeun bisa jadi teu ngarobah atawa miceun hak cipta sagala atanapi bewara sejenna ti salinan eusi.

Dagang: Wondershare mangrupakeun mérek dagang ti Wondershare Téhnologi Co., Ltd tur ditangtayungan jum'atan ku hukum. Ieu mungkin ngan dipaké ku idin ditulis saméméh of Wondershare Téhnologi Co., Ltd di unggal conto husus. Pamakéan nandakeun tina dagang Wondershare pikeun tujuan komérsial tanpa idin ditulis saméméh of Wondershare bakal mangrupakeun ngalanggar dagang na kompetisi adil dina palanggaran hukum.

Pikeun patalékan, mangga lebetkeun kami Center Service Palanggan pikeun pitulung. Hatur nuhun.

Émbaran sudagar Billing: Advancer Limited

Sudagar Billing Alamat: Katilu Floor207 Bupati Street, London, W1B 3HH, UK

puncak