Испробајте бесплатно
Panungtun pamaké

Meunang dimimitian, meunangkeun kabutuhan poko

dr.fone toolkit - ios Data recovery: Kumaha Ka

Bagian 1. cageur Data ti ios Alat Langsung

Lengkah 1. Connect ios Alat kalawan Komputer

Ngajalankeun dr.fone toolkit dina komputer Anjeun. Paké kabel USB nu datang sareng alat ios Anjeun pikeun nyambungkeun Anjeun iPhone, iPad atanapi iPod touch, mun komputer. Klik dina "Data Pamulihan" tur pilih "cageur tina ios Alat" pilihan.

fix iOS operating system

Tips: Sateuacan ngajalankeun dr.fone, nu nuju sakuduna dituju pikeun ngundeur versi panganyarna tina iTunes. Pikeun nyingkahan otomatis singkronisasi, ulah ngajalankeun iTunes nalika ngajalankeun dr.fone toolkit. Kuring nyarankeun Anjeun nganonaktipkeun panyingkronan automatical dina iTunes beforehand: ngajalankeun iTunes> Tanya> Alat, pariksa "Nyegah iPods, iPhones, sarta iPads ti disingkronkeun otomatis".

recover data from iOS device

Hambalan 2. scan Alat anjeun pikeun Data Lost on Éta

Kantun klik tombol "Mimitian Scan" pikeun hayu program ieu nyeken Anjeun iPhone, iPad atanapi iPod touch pikeun nyeken keur data ngahapus atawa leungit. Prosés g scanning bisa lepas sababaraha menit, gumantung kana jumlah data dina alat Anjeun. Salila prosés scanning, lamun ningali yén data nu ditéang geus aya, teras anjeun tiasa klik tombol "Reureuh" eureun prosés.

iOS recovery

Hambalan 3. Nilik kana Data discan

scan bakal nyandak anjeun sababaraha waktos. Sakali deui urang réngsé, anjeun tiasa ningali hasil scan dihasilkeun ku program. Data duanana leungit tur aya dina alat Anjeun dipintonkeun dina kategori. Pikeun nyaring kaluar data dihapus dina alat ios anjeun, anjeun tiasa gesek pilihan "Ngan nembongkeun item dihapus" pikeun ON. Ku ngaklik tipe file di sisi kénca, anjeun tiasa nilik data kapanggih. Tur anjeun tiasa ningali aya hiji kotak search dina katuhu luhureun jandela. Anjeun tiasa milarian pikeun file husus ku ngetikkeun a keyword dina kotak search.

recover data on iphone, ipad and ipod touch

Hambalan 4. cageur Data ti anjeun touch iPhone / iPad / iPod

Lamun anjeun manggihan data nu peryogi, ngan nempatkeun tanda dipariksa di hareup kotak pikeun milih maranéhna. Saatos lajeng, klik "cageur" ​​tombol di katuhu handap jandela. Sacara standar, data pulih bakal disimpen nepi ka komputer. Sedengkeun pikeun pesen téks, iMessage, kontak, atawa catetan, nalika anjeun klik cageur, a pop-up moal nanya ka "cageur jeung Komputer" atawa "cageur jeung Alat". Mun rék nempatkeun seratan ieu deui alat ios Anjeun, klik "cageur jeung Alat".

iOS recover deleted devices

Bagian 2. cageur Data ti iTunes Nyadangkeun

Hambalan 1. Pilih Pamulihan Mode

Ngajalankeun dr.fone tur pilih "cageur tina iTunes Nyadangkeun File" ti "Data Pamulihan" alat. Saatos lajeng, anu iTunes alat recovery cadangan bakal ngadeteksi sakabeh iTunes file cadangan dina komputer ieu sareng bade nampilkeunana dina jandela. Anjeun tiasa ngonfirmasi nu salah nyaeta hiji nu peryogi nurutkeun tanggal eta geus dijieun.

itunes backup recovery

Hambalan 2. Scan Data ti iTunes Nyadangkeun File

Milih payel cadangan iTunes nu ngandung data rék cageur teras klik "Mimitian Scan". Bakal butuh sababaraha menit nimba sadaya data ti payel cadangan iTunes. Kedah sabar.

data recovery for itunes

Hambalan 3. Nilik na cageur Data ti iTunes Nyadangkeun

Sanggeus sababaraha detik, sadaya data dina payel cadangan bakal sasari na ditingal dina kategori. Anjeun tiasa nilik aranjeunna hiji-hiji saméméh recovery. Teras Anjeun tiasa selektif ditandaan jeung cageur jalma rék ku mencét "cageur" ​​tombol di handap. Ayeuna kontak, catetan sareng talatah bisa langsung pulih ka alat ios Anjeun lamun tetep alat ios Anjeun disambungkeun jeung komputer via kabel USB dina mangsa proses recovery.

Tips: anjeun tiasa ningali aya hiji kotak search dina jandéla hasilna. Ti dinya, anjeun tiasa ngetik dina nami file pikeun milari eta.

itunes data recovery

Bagian 3. cageur Data ti iCloud Nyadangkeun

Hambalan 1. Pilih Pamulihan Mode

Sanggeus ngajalankeun dr.fone toolkit, milih modeu recovery tina "cageur tina iCloud Nyadangkeun Payil" ti "Data Pamulihan" dina dasbor. Satuluyna anjeun gé ningali jandela nu di handap. Lebetkeun akun na sandi iCloud anjeun ka login. dr.fone nyokot privasi anjeun serius. Simkuring pernah nyimpen hiji rékaman sagala info akun Apple anjeun atanapi eusi iraha wae salila sesi Anjeun.

how to recover icloud data

Hambalan 2. Download iCloud Nyadangkeun File

Lamun anjeun asup kana iCloud, program bisa manggihan sagala file cadangan iCloud dina akun Anjeun. Milih hiji tempat nu nuju bade cageur data teras klik dina "Ngundeur" tombol.

recover data from icloud

Lajeng dina pop-up, Anjeun bisa milih tipe payil nu hoyong undeur. Ieu bakal ngurangan waktu ngundeur éta payel cadangan iCloud. Sanggeus éta, anjeun tiasa nyeken eusi iCloud ayeuna. Klik tombol "Scan" dimimitian. Ieu baris ngajajapkeun anjeun sababaraha waktos. Ngan ngadagoan masihan.

icloud data recovery

Hambalan 3. Nilik na cageur Data ti iCloud Nyadangkeun File

scan éta bakal réngsé di sababaraha menit. Sakali deui eureun, anjeun tiasa nilik ampir kabéh data dina payel cadangan iCloud anjeun, kawas kontak, talatah, foto, jeung lianna. Cek aranjeunna hiji-hiji na keletik item nu Anjeun hoyong. Lajeng klik dina "cageur jeung Komputer" atawa "cageur ka alat Anjeun" tombol pikeun nyimpen éta stasiun dina komputer Anjeun atawa alat Anjeun sareng salah sahiji klik.

Ayeuna kontak, talatah na catetan bisa langsung pulih ka alat ios Anjeun upami Anjeun iPhone, iPad atanapi iPod touch disambungkeun kalayan komputer nganggo kabel USB dina mangsa proses recovery.

icloud recovery

puncak