Prova gratis
Över 2000 recensioner från användare och media för dr.fone toolkit

dr.fone toolkit har erkänts som den bästa mobila verktyg från början.

Användarrecensioner
2016/08/30 07:48:30
Mycket användbart vid Cha för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

det verkligen hämtas budskapet som jag bort av misstag. Det var en lättnad för jag behövde dåligt information i den. Det var värt att ladda ner * tummen upp *

2016/08/26 20:40:06
Trevligt av Joan för dr.fone toolkit - Android Data Backup och återställning

Mycket trevlig produkt och service. Tack.

2016/08/22 00:18:27
Bra program! Bra kundservice! av Jennie Pless för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

Detta program har gjort allt jag behövde den att göra och mycket mer. När min dator kraschade mindre än en månad efter att jag köpte programmet Wonders 'supportsida guidade mig genom åter registrering av produkten. Nog 'vara lyckligare.

2016/08/22 08:40:06
Wonders dr.fone verktyg för iOS (Mac) Review av Juan Carlos F för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

Hittas och hämtas den information jag letade efter mycket easiy

2016/08/18 08:48:34
Android Data Recovery (Win) Review - dr.fone verktygslåda. av Spencer James för dr.fone toolkit - Android Data Recovery

dr.fone verkligen hämtas min förlorade bilder, meddelanden och kontakter, tack så mycket!

2016/08/16 21:25:02
gooooood av Kare för dr.fone toolkit - iOS Data Backup och återställning

5 stjärna jag inte kan föreställa sig denna applikation mycket gooooooooooooooooooooooooooooooood

2016/08/15 07:52:19
Comentario de Wonders dr.fone toolkit para iOS (Win). av Audrey för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

Utmärkt program hjälper till med alla data du förlorar, saker och ting verkligen importates

2016/08/12 22:43:09
Bästa programvara för iOS från Tyrone Williams för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

dr.fone har en otroligt enkel UI med fantastiskt förklaras steg-för-steg-instruktioner, så ingenting kan möjligen gå fel. Detta är den bästa Data Recovery Software jag har stött på.

2016/08/11 15:18:23
Underbart av Jay för dr.fone toolkit - iOS System Recovery

Underbar och mycket speciella program

2016/08/11 10:44:56
Bra! av Eduardo för dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

Tack Gud för detta program fungerar mirakel !!!!!!!!! Det hittade alla txt Jag var så söker im så glad EEK =) Jag rekommenderar helt detta =) God Bless

2016/08/09 16:31:25
dr.fone toolkit - iOS System Recovery Paula för dr.fone toolkit - iOS System Recovery

Tack så mycket att fastställa min telefon som var fast på Apples logotyp

2016/08/09 11:40:24
100% verk av Klaus Petig för dr.fone toolkit - Android Data Recovery

Återvunna en hel del minnen, tack.

Skicka / kontrollera recensioner
media Recensioner
Fler Rekommendationer från
dr.fone toolkit Videorecensioner
  • Granskat av: Android Guy Subsciber: 412,000+ Visningar: 138,000+

  • Granskats av: Jay Kapoor Subsciber: 161,000+ Visningar: 20.000

  • Granskats av: GadgetIn Subsciber: 100.000 Visningar: 125,000+

  • Granskat av: lycklig Tech - Android Subsciber: 1,042,000+ Visningar: 20.000

Prova dem, var inte blyg!
Topp