Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - SIM Konci Service

Muka konci telepon anjeun dina 3 lengkah basajan!

  • Gancang, aman jeung permanén
  • 1000+ telepon dirojong, 100+ panyadia jaringan dirojong
  • 60+ nagara dirojong

Cara basajan, gancang, aman jeung hukum pikeun muka konci telepon Anjeun.

 tetep

Anjeun moal kudu ngulang prosés. Anjeun bisa ngamutahirkeun software telepon sakumaha normal tur ngagunakeun eta dina sagala jaringan di dunya.

Blacklist

Parentah Muka konci bakal dianggo pikeun telepon blacklisted, tapi tetep dina pikiran nu muka konci telepon teu dicabut tina blacklist teh. Geus telepon anjeun geus blacklisted? pariksa didieu

garansi

Dina kajadian langka kami bisa muka konci telepon Anjeun pikeun alesan wae handapeun tanggungjawab kami, kami bakal ngaluarkeun anjeun ngabalikeun duit pinuh.

Taya Wates

Anjeun bakal tiasa nganggo télépon anjeun sareng naon panyadia jaringan di dunya.

jaminan Aman

Metoda ieu permanén tur teu ngalanggar jaminan telepon anjeun.

ngahemat waktos

 telepon anjeun pernah boga ninggalkeun sisi anjeun. Neruskeun migunakeun telepon anjeun dina mangsa proses Muka konci.

Muka konci telepon anjeun dina 3 lengkah basajan!

Pilih telepon anjeun sarta eusian dina formulir pamundut.

Nampi kodeu Muka konci anjeun ku e-mail.

Ketik kodeu Muka konci kana telepon anjeun

Muka konci télépon anjeun

Klik logo brand urang pikeun milih telepon anjeun, Eusian dina formulir pamundut sarta tampa petunjuk parentah Muka konci hambalan-demi-hambalan anjeun ku e-mail.?Once geus dituturkeun parentah basajan urang telepon anjeun bakal dikonci geuwat na tos siap dianggo sareng jaringan naon baé panyadia.

nagara jeung panyadia jaringan lengkep kasaluyuan

FAQ - Muka konci télépon

+ Kumaha kuring muka konci telepon abdi kalayan Dr.Fone - SIM Konci Service?

Pikeun muka konci telepon anjeun kalayan Dr.Fone - SIM Konci Service, pilih make, model, nagara sarta jaringan panyadia telepon anjeun dikonci pikeun. Sakali kami nampi bayaran, pamundut anjeun bakal diolah jeung dina hiji waktu pangiriman dijamin anjeun bakal nampa parentah hambalan-demi-hambalan basajan ku e-mail ngeunaan cara muka konci telepon Anjeun.

Lamun perlu pitulung dina titik sagala mangsa proses Muka konci ngahubungan kami via obrolan, telepon atawa dina média sosial.

+ Sabaraha teu eta ngarugikeun pikeun muka konci telepon kuring?

Harga hiji kode Muka konci beda- beda tergantung kana sababaraha faktor. Harga pasti bakal dipintonkeun mun anjeun pilih make, model, nagara sarta jaringan panyadia telepon anjeun dikonci pikeun. Kitu ogé narima diskon tiap muka konci, urang ogé geus kaasup diskon nepi ka 50% dina ramatloka urang.

+ Nyaeta Muka konci permanén sarta lumaku mancanagara?

Sumuhun. Sakali geus teu dikonci telepon anjeun kalayan SIM Konci Service anjeun pernah kudu ngulang prosés. Anjeun bisa ngamutahirkeun software telepon sakumaha normal tur ngagunakeun eta dina sagala jaringan di dunya.

+ Kumaha lila teu dinya nyandak pikeun muka konci telepon kuring?

waktos pangiriman nu dijamin gumantung kana nagara jeung jaringan panyadia telepon dikonci pikeun. Pigura waktos ieu, ogé waktu pangiriman rata pikeun unlockings sarupa, bakal dipintonkeun dina layar sawaktos Anjeun tos dieusi dina formulir pamundut.

puncak