Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Mac iPhone Data Pamulihan

Dunya urang 1st Mac iPhone jeung iPad software recovery data.

  • Cageur data iPhone on Mac jeung tilu cara.
  • Bisa cageur kontak, SMS, catetan, panggero log, poto, video, jsb
  • Cocog sareng iPhone panganyarna na Mac OS.
Sadia pikeun:

drfone ios data recovery
dr.fone toolkit - iPhone recovery data (Mac) mangrupakeun alat anu kuat sarta mujarab pikeun pamaké Mac pikeun meunangkeun data iPhone leungit.

Ngahaja dihapus hal penting dina iPhone anjeun? Leungit atawa peupeus iPhone anjeun? Teu perlu panik! dr.fone toolkit (Mac), Mac iPhone ahli recovery data anjeun, nya di dieu pikeun mantuan Anjeun cageur data berharga nu mikir ieu salamina leungit.

Pikeun kaayaan nu beda

software ieu recovery data Mac iPhone lumaku pikeun loba skenario umum.

ngahapus

kacilakaan sistim

poho Sandi

virus

karuksakan

dipaling

skenario sejenna
Data leungit sanggeus pabrik balikkeun
Data leungit alatan update ios
Alat nyangkut teu ngarespon
Data leungit sanggeus jailbreak atanapi ROM kedip-kedip
Alat dikonci atawa poho sandi
Bisa nyingkronkeun cadangan

3 Metode Mac iPhone Data Pamulihan

Scan iPhone

Langsung nyeken iPhone anjeun kalawan Mac iPhone software recovery data ieu nilik na cageur data ngahapus selektif.

nimba iTunes

Exract pikeun nilik jeung selektif cageur kumaha rék ti iTunes Anjeun file cadangan dina Mac.

ngundeur iCloud

Ngundeur tur nimba payel cadangan iCloud anjeun pikeun nilik jeung selektif cageur item sagala rék ti eta.

Leuwih mibanda Software Mac iPhone Data Pamulihan ieu

Sawangan Sadia: Sateuacan recovery, anjeun tiasa nilik poto, video, pesen, kontak, catetan, jeung sajabana
fléksibel Pamulihan: Recovering sadayana atanapi sabagian barang téh aya. Mutuskeun eta.
Data Balik deui ka Alat: Langsung simpen data pulih dina iPhone Anjeun tanpa overwriting data aya.
100% Aman Penjaminan: A dibaca wungkul Mac iPhone recovery data alat, éta moal tetep atawa ngarobah nanaon dina iPhone Anjeun.
Gampang Paké: No kaahlian komputer nanya, everybody tiasa make iPhone ieu software recovery data pikeun Mac.

Lengkep iPhone kasaluyuan

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, jeung iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

jenis file dirojong

kontak
seratan
sajarah panggero
Catetan
poto
video
almanak
panginget
seratan WhatsApp
utusan
memos sora
suratsora
tetengger Safari urang
poto aplikasi urang
video aplikasi urang
dokumén aplikasi urang

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.11 (El Kaptén), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
Ram
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

Laju recovery pangluhurna di industri.

iPhone Data Pamulihan pikeun Mac

Harita

2.573 Harita

Nulis marios

hebat

Sadaya poto dihapus anu kapanggih. Nyandak ngeunaan 30 menit. Pamasangan program henteu nyandak loba waktu. Lamun nyaho Inggris, lajeng sagalana mana leuwih gancang. Kuring baris ngagunakeun program dina kasus darurat. Miharep pikeun recovery sukses penting kuring poto.

ku Alevtina

hatur nuhun

Hatur nuhun pikeun pitulung. Anjeun mantuan kuring cageur poto kuring dihapus. program ieu téh alus teuing. Kuring nasehat ka everybody ngagunakeun program ieu lamun ngahapus informasi diperlukeun

ku islam

fomka

program alus. Ngabantuan jalma cageur file dihapus. Hatur nuhun ka Birokrat. Kuring nyarankeun maké loba jelema anu bener kudu balikkeun aktip. Ulah sieun masang program ieu. Sabab bakal nulungan urang cageur komentar Anjeun dihapus

ku Veronika

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

ios System Pamulihan

Ngalereskeun jeung sagala rupa isu Sistim ios kawas mode recovery, logo Apple bodas, layar hideung, looping on mimiti, jsb

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun tur malikkeun item sagala on / kana alat, sarta ékspor naon rék ti cadangan mun komputer.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Mindahkeun ios WhatsApp mun iphone / iPad / iPod touch / Alat Android, atawa cadangan / ekspor ka komputer.

puncak