Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Mac Android Data Pamulihan

Dunya urang 1st smartphone na recovery tablet software Mac Android.

  • Langsung nyeken Alat Android cageur data dihapus.
  • Cageur kontak, talatah, poto, seratan WhatsApp, audio, video, dokumén, jsb
  • Cocog sareng 6000+ Alat Android.
Sadia pikeun:

Leungit Data?

data leungit henteu leungit. Bisa cageur tina loba skenario umum.

ngahapus

kacilakaan sistim

poho Sandi

Ngaluarkeun SD Card

rooting kasalahan

ROM kedip-kedip

skenario sejenna
data leungit sanggeus pabrik balikkeun
data leungit alatan OS update
Alat nyangkut teu ngarespon
Data leungit sanggeus Routing atanapi ROM kedip-kedip
Alat dikonci atawa poho sandi
Bisa nyingkronkeun cadangan

Lengkep kasaluyuan Android

Alat dirojong

dirojong Payil

kontak
seratan
poto
video
audio
WhatsApp
dokumén
panggero Sajarah

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
Android
Android 5.0 jeung urut

Meunangkeun Data Ti ...

mémori internal

Nyeken alat Anjeun cageur data leungit

Card SD

Nyeken kartu memori Anjeun cageur data

Laju recovery pangluhurna di industri.

Penjaminan dr.fone

Cageur data anjeun leungit ku katengtreman pikiran.

sawangan sadia

Pariksa data di jéntré saméméh recovery

Pamulihan fléksibel

Cageur kabeh data, atawa pilih file

Pamulihan aman

data aya moal overwritten

100% Kaamanan

Ngan anjeun bisa ngakses akun anjeun sarta payil

Betah Paké

3 lengkah basajan: disambungkeun, seken sarta cageur

garansi

trial bebas 30 dinten

Harita

138 Harita

Nulis Review

Pangalusna Software Data Pamulihan

Dr Fone boga UI incredibly basajan kalawan marvelously dipedar parentah hambalan-demi-hambalan, jadi nanaon jigana bisa balik salah. Ieu nu pangalusna Data Pamulihan Software Kuring geus datang di sakuliah.

Ku Ammar Syed

Éta hasil !!!!!!!!!!!!!!! =)

Alhamdulillah pikeun program ieu gawéna miracles !!!!!!!!! Ieu kapanggih sagala txt I ieu kitu neangan im jadi senang eek =) I sagemblengna nyarankeun kieu =) alhamdulilah

ku Jasmine

jalan fantastically

Tuh nu pamutahiran Android on S6 ka 5.1.1 tur kontak abdi ngiles (sakumaha bakal Hormat). Dr Fone pulih daptar lengkep (najan kuring kungsi akar telepon kuring mimiti). It uses padika silih nimba data. A harga leutik mayar hemat burit badag.

ku Vasish

Android Data Pamulihan

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Android konci layar Lengser

Leupaskeun layar dikonci ti alat Android tanpa kaleungitan data.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak