Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Nanganan anjeun WhatsApp Chat, Gampang & Flexibly

  • Mindahkeun ios WhatsApp ka touch / Alat Android iPhone / iPad / iPod.
  • Cadangan atawa ekspor ios WhatsApp pesen ka komputer.
  • Balikkeun ios WhatsApp cadangan mun iPhone, iPad, iPod toél jeung Alat Android.
Sadia pikeun:

Mindahkeun WhatsApp Sajarah Effortlessly tur selektif

Perkara teu anjeun boga leuwih ti hiji alat atawa ngan hayang ngarobah alat lami Anjeun sareng salah sahiji anyar, anjeun tiasa nganggo program ieu selektif mindahkeun WhatsApp Anjeun sajarah obrolan antara iPhone anjeun sarta iPad. Kasebut saenggeus ganti ka alat Android, eta oge bisa mantuan nransper paguneman WhatsApp ti iPhone / iPad ka alat Android anyar Anjeun. Sagala item rék, kaasup kantétan.

Cadangan atawa Ékspor Paguneman WhatsApp

Ayeuna damel di cadangan sajarah WhatsApp anjeun loba gampang ti kantos. Nyambungkeun Anjeun iPhone / iPad Calung salah klik, cadangan teh jalan ku sorangan. Di sagigireun, anjeun tiasa nilik jeung pariksa item sagala rék jeung ngekspor ka komputer sakumaha hiji file HTML pikeun bacaan atawa percetakan.

Balikkeun WhatsApp Nyadangkeun jeung ios / Android Alat

Diomongkeun di file cadangan WhatsApp, anjeun tiasa dihapus aranjeunna tina komputer Anjeun upami Anjeun teu hoyong tetep, sarta anjeun bisa balikkeun éta alat iPhone / iPad atanapi Android Anjeun lamun aya kedah kitu. Hal éta bisa dipigawé dina hiji klik.

100% aman

Baca-Ngan Mode

Ieu ukur maos data, teu data dina resiko.

kaamanan

100% software aman, henteu ngarugikeun ka komputer atawa alat.

Gampang Paké

Ieu aya keur saha, teu pangaweruh tech nanya.

30 Poé Free sidang

Anjeun tiasa nyobian software haratis pikeun 30 poé.

spésifikasi

Alat ios dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

Dirojong WhatsApp Payil

sajarah obrolan
video
gambar
Sagala kantétan file

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
Ram
ios 10, ios 9 jeung urut

ios WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

l

Harita

2576 Harita

Nulis Review

Hatur nuhun.

dr.fone toolkit Mantuan kuring hasil dipindahkeun data WhatsApp ti Phone Android heubeul kuring keur kuring iPhone SE anyar.

Jabree, iPhone

Super.

dr.fone toolkit mangrupakeun aplikasi profésional dirancang cageur payil ti alat Android langsung cageur SMS dipupus tur kontak, kaasup ngaran, nomer jeung alamat e-mail, ekspor maranehna HTML, kitu ogé poto sarta video leungit alatan ngahapus.

Meureun Kim, ios

Kapuasan.

Kapuasan software ieu pohara alus pikeun mulangkeun data WhatsApp.

Joseph, Android

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

ios Viber Cadangan & Mulangkeun

Flexibly cadangan & balikkeun Viber obrolan dina anjeun iPhone, iPad, atawa komputer.

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun tur malikkeun item sagala on / kana alat, sarta ékspor naon rék ti cadangan mun komputer.

ios System Pamulihan

Ngalereskeun jeung sagala rupa isu Sistim ios kawas mode recovery, logo Apple bodas, layar hideung, looping on mimiti, jsb

puncak