Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios wasta Data pamupus

Gampang Ngusap Data Pribadi anjeun ti Alat anjeun

  • Basajan, klik-liwat, prosés.
  • Anjeun milih mana data rék mupus.
  • data anjeun permanén dihapus.
  • Taya sahijieun tiasa kantos cageur sarta nempo data pribadi Anjeun.
Sadia pikeun:

ngajaga sorangan

Erasing informasi pribadi anjeun bakal ngajaga anjeun tina maling identitas. dr.fone toolkit - ios wasta Data pamupus bakal nyeken alat Anjeun pikeun data pribadi jeung ngidinan Anjeun pikeun milih barang bisa dihapus permanén.

Sagalana geus Erasable

Poto, pesen, kontak, catetan, Safari tetengger jeung sajarah panggero Anjeun aya diantara hal anu bisa dihapus. Data erased ngagunakeun ieu ios wasta Data pamupus tiasa pernah jadi pulih.

Mupus Sakur jinis Privasi on anjeun iPhone / iPad

Naon tiasa mupus tina iPhone anjeun? Anjeun tiasa make alat ieu mupus inpo pribadi dina iPhone Anjeun, kaasup poto, pesen na kantétan, kontak, nelepon sajarah, catetan, almenak, panginget sareng tetengger Safari.

garansi dr.fone urang

Basajan, gancang, sarta éféktif.

100% aman

data anjeun aman.

Gampang Paké

3 lengkah basajan.

100% Unrecoverable

data Erased ieu Isro salawasna.

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

jenis file dirojong

kontak
seratan
sajarah panggero
Catetan
poto
almanak
panginget
tetengger Safari urang

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

ios wasta Data pamupus

Harita

2 Harita

Nulis Review

Exellent.

program Exellent na beautifull na pisan importaint.

Marina, ios

Alus teuing.

Disimpen Poé The. Patut beurat taun emas. Hatur nuhun.

Tyrone Williams, iPhone

Hiji kudu boga lamun tos data leungit!

produk sampurna jalan gede pikeun iphone di.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pamaké kami oge Ngundeur:

ios Full Data pamupus

Gampang mupus Sadaya data tina alat Anjeun. Sarta taya sahijieun kantos bisa cageur sarta nempo data Anjeun.

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, poto, atawa file séjén ti iPhone, iPad, atawa iPod touch Anjeun.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Ngekspor seratan WhatsApp anjeun ka anjeun iPhone, iPad, iPod touch, alat Android, atawa komputer pikeun nyieun cadangan.

puncak