Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios garis Cadangan & Mulangkeun

Gampang Nangtayungan garis anjeun Chat Sajarah

  • Nyadangkeun garis obrolan Anjeun sajarah kalawan ngan hiji klik.
  • Sawangan garis obrolan sajarah saméméh restorasi.
  • Nyitak langsung ti cadangan Anjeun.
  • Balikkeun pesen, kantétan, video, sareng nu sanesna.
Sadia pikeun:

Kuring keur bade ngarobah ka iPhone anyar 7, tapi kuring teu hayang leungit kabeh garis abdi sajarah obrolan!

dr.fone toolkit - ios garis Cadangan & Mulangkeun bisa ngabantu anjeun cadangan sadaya Anjeun sajarah garis obrolan, kaasup obrolan pribadi na obrolan group; téks, sora na video sajarah obrolan; Gambar jeung stiker, jsb Anjeun tiasa midangkeun payel cadangan tur malikkeun sajarah garis obrolan atawa malah selektif ngekspor item wae ka komputer. Sadaya jelema bisa ngatur éta, euweuh backgound teknis diperlukeun.

Nyadangkeun garis Old obrolan dina Komputer Anjeun

Sakabeh proses nyaeta sakumaha gampang saperti 1-2-3. Ngan saukur nyambungkeun iPhone anjeun atanapi iPad teras klik Nyadangkeun. sésana nyaéta otomatis.

Balikkeun garis obrolan ti Nyadangkeun anjeun

Garis Anjeun sajarah obrolan bisa dibalikeun kana alat eta sumping tina, atawa dinya bisa dibikeun ka iPhone anyar atanapi iPad.

garansi

software ieu aman, basajan, jeung moal nyimpen data Anjeun dina resiko.

100% aman

data anjeun sagemblengna aman.

Gampang Paké

Nyokot ukur menit.

ngalengkepan Mulangkeun

Ngarojong paling jenis file.

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

ios garis Cadangan & Mulangkeun

Harita

6 Harita

Nulis Review

Saé pisan.

Exellent. Kuring geus disimpen sagala obrolan garis abdi ka iphone anyar.

Andy, ios

Alus teuing.

Disimpen Poé The. Patut beurat taun emas. Hatur nuhun.

Tyrone, iPhone

alat hébat!

produk sampurna. ngaheéat kuring loba waktu.

Mike iPhone

Tips & Trik

Pamaké kami oge Ngundeur:

ios System Pamulihan

Ngalereskeun isu Sistim ios kawas mode sajajalan recovery, layar hideung, looping, jsb

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, poto, atawa file séjén ti iPhone, iPad, atawa iPod touch Anjeun.

ios WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Ngekspor seratan WhatsApp anjeun ka anjeun iPhone, iPad, iPod touch, alat Android, atawa komputer pikeun nyieun cadangan.

puncak