Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios Full Data pamupus

Gampang Hapus Sadayana Data ti Alat anjeun

  • Basajan, klik-liwat, prosés.
  • data anjeun permanén dihapus.
  • Taya sahijieun tiasa kantos cageur sarta nempo data pribadi Anjeun.
Sadia pikeun:

Jual atanapi nyumbangkeun Alat anjeun?

Paké ieu ios Full Data pamupus mupus kaluar data pribadi Anjeun munggaran.

Permanén Ngusap Sadaya Data ti iphone anjeun atanapi iPad

Data Anjeun mupus bakal Isro salawasna. Taya sahijieun, sanajan lain maling identitas profésional, moal kantos tiasa cageur deui.

garansi dr.fone urang

Basajan, gancang, sarta éféktif.

100% aman

data anjeun aman.

Gampang Paké

Ngan klik "Pupus".

100% Unrecoverable

data Erased teu bisa pulih ku alat nanaon.

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

ios Full Data pamupus

Harita

6 Harita

Nulis Review

Exellent.

program Exellent na beautifull na pisan importaint.

Marina, ios

Alus teuing.

Disimpen Poé The. Patut beurat taun emas. Hatur nuhun.

Tyrone Williams, iPhone

Hiji kudu boga lamun tos data leungit!

produk sampurna jalan gede pikeun iphone di.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pamaké kami oge Ngundeur:

ios System Pamulihan

Ngalereskeun isu Sistim ios kawas mode sajajalan recovery, layar hideung, looping, jsb

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, poto, atawa file séjén ti iPhone, iPad, atawa iPod touch Anjeun.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Ngekspor seratan WhatsApp anjeun ka anjeun iPhone, iPad, iPod touch, alat Android, atawa komputer pikeun nyieun cadangan.

puncak