Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun & Mulangkeun ios Data kabukti fléksibel

  • Hiji klik kana cadangan sakabeh alat ios kana komputer.
  • Ngidinan pikeun nilik tur malikkeun item wae ti cadangan mun alat a.
  • Ngekspor naon rék ti cadangan mun komputer.
  • Taya leungitna data dina alat salila balikkeun.
Sadia pikeun:

dr.fone toolkit - Data ios Cadangan & Mulangkeun ngidinan Anjeun selektif cadangan tur malikkeun naon rék ti ios Alat / cadangan.

dr.fone toolkit - ios Data Cadangan & Mulangkeun ngidinan Anjeun ngalakukeun sakabeh cadangan ampir kabéh data dina iPhone anjeun sarta iPad, atawa anjeun selektif bisa ngékspor data nu rék tetep dina komputer Anjeun. Lamun aya anu peryogi, Anjeun ogé tiasa mulangkeun data dicadangkeun ka alat Anjeun ku cara milih item nu Anjeun hoyong. Ieu bakal pilihan hadé ti ngagunakeun iTunes atanapi iCloud.

Nyadangkeun anjeun iPhone / iPad sareng Hiji Klik

Hal cadangan sakabeh ukur mawa anjeun salah klik. Sakali alat Anjeun disambungkeun jeung kauninga, program bakal data otomatis cadangan dina anjeun iPhone, iPad atanapi iPod touch. The payel cadangan anyar moal nimpa hiji heubeul. Anjeun tiasa ngalakukeun cadangan iraha rék.

Nyadangkeun sakabeh tipe payil

Data ékspor ti Nyadangkeun Payil

Salaku kana file cadangan, Anjeun tiasa milih pikeun nyimpen kabeh atawa ngahapus salah sahiji aranjeunna nu teu boga peryogi. Leuwih ti éta, Anjeun bisa nilik jeung ngekspor sagala barang ti payel cadangan dina komputer anjeun, teras nyimpen éta stasiun HTML, CSV atanapi vCard payel.

garansi

Nyadangkeun tur malikkeun data dina alat ios Anjeun gampang.

Penjaminan Kaamanan 100%

Ieu ukur maos data, teu data dina resiko.

Betah Paké

Ieu aya keur saha, teu pangaweruh tech nanya.

Taya leungitna data

Aya data leungit salila cadangan, ngahaja ngékspor atawa balikkeun.

ios Data Cadangan & Mulangkeun Works pikeun Sadaya ios Alat

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
Sadaya model iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

dirojong Payil

kontak
seratan
sajarah panggero
Catetan
poto
video
almanak
panginget
seratan WhatsApp
utusan
memos sora
suratsora
tetengger Safari urang
poto aplikasi urang
video aplikasi urang
dokumén aplikasi urang

format file ékspor

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Harita

2581 Harita

Nulis Review

Exellent.

program Exellent na beautifull na pisan importaint.

Marina, ios

Alus teuing.

Disimpen Poé The. Patut beurat taun emas. Hatur nuhun.

Tyrone Williams, iPhone

Hiji kudu boga lamun tos data leungit!

produk sampurna jalan gede pikeun iphone di.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

ios System Pamulihan

Ngalereskeun jeung sagala rupa isu Sistim ios kawas mode recovery, logo Apple bodas, layar hideung, looping on mimiti, jsb

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, foto, catetan, jeung sajabana ti iPhone, iPad jeung iPod touch.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Mindahkeun ios WhatsApp mun iphone / iPad / iPod touch / Alat Android, atawa cadangan / ekspor ka komputer.

puncak