Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Android Recorder layar

Hiji klik kana eunteung jeung ngarekam alat Android Anjeun.

  • Eunteung alat Android Anjeun dina layar komputer nirkabel.
  • kaulinan catetan, video, sareng nu sanesna.
  • Ngawalon pesen aplikasi sosial sareng talatah téks dina PC.
  • Candak screenshot of layar Android Anjeun gampang.
Sadia pikeun:
android screen recorder software

Ngarekam alat Android Anjeun maké PC

Rekaman audio

Rojongan pikeun ngarekam sistem audio tina alat Anjeun.

HD Mirroring

Eunteung alat Anjeun dina kualitas HD.

1 Klik pikeun Mimitian

Ngamimitian ngarekam gancang sarta gampang.

Setélan ngaropéa

Ngarojong setélan rekaman béda.

Nirkabel Mirroring pikeun Sakur Situasi

presentasi

Dianggo kawas projector pikeun babagi layar telepon anjeun dina kamar pinuh ku jalma.

pendidikan

Ngarekam jeung babagi ngerjakeun nu mibanda hiji sakabéh kelas.

kaulinan

Ngarasakeun sarta ngarékam kaulinan Android dina layar nu leuwih gede.

bisnis

Paké Anjeun smartphone Android dina presentasi Anjeun jam gawé.

pamekar

Showcase produk na nyieun demonstrasi sacara real waktu kalayan dina lag.

rekaman

Catetan sadaya eusi live on telepon Android Anjeun dina kualitas HD.

Layar Android Best mirroring sarta pangalaman ngarekam!

garansi dr.fone urang

Aman, gancang, sarta basajan.

gancang

Ngamimitian ngarekam jeung salah klik.

100% aman

Taya resiko keur telepon anjeun atawa data.

Gampang Paké

Basajan, intuitif, prosés.

Ngarojong Sadaya Alat Android

Android Recorder Screen ngarojong sadaya alat Android sadia di pasar. Perkara teu anjeun boga Samsung, HTC, Sony, Motorola, Google Nexus, LG, atawa ZTE, jsb na naon Vérsi Android telepon anjeun ngajalankeun, Android Recorder Screen mantuan Anjeun eunteung jeung ngarekam layar Android gampang jeung lancar.

FAQ

Naon bisa urang pigawé kalayan Android Recorder Screen?

Android Recorder layar téh layar mirroring jeung ngarékam alat basajan jeung merenah pikeun Alat Android. Anjeun bisa ngarekam layar Android kalayan Quality Loss Zero. Ogé ngarojong nyandak screenshof layar Android anjeun, nransperkeun payil antara komputer jeung alat Android

Kumaha anjeun ngecas pikeun Android Recorder Screen?

Urang nyadiakeun dua jenis lisensi Android Recorder layar nu Hiji Taun Lisensi na Hirupna Lisensi.

Kamarana urang jaga lamun urang ngarekam layar Android?

Mangga ulah mareuman layar telepon atawa ngarobah setelan wae dina telepon dina mangsa proses rekaman.

Dimana ieu teh video dirékam disimpen?

The vidoe dirékam geus disimpen ka C: \ Pamaké \ admin \ Desktop sacara standar. Anjeun oge bisa klik Setélan Rékam Setélan dina Android Recorder layar pikeun ngarobah lokasi simpen.

Harita

3 Harita

Nulis Review

éta kitu gampang

Android Recorder layar anu hébat. Kuring pernah kenal ngarekam layar android tiasa jadi gampang.

Normam, Samsung S5

abdi bogoh recorder layar android

recorder layar android téh gampang ngartos. video dirékam nyata HD. loba berkat tim.

Nicolas, Huawei

Heboh!

Abdi bogoh ka fungsi eunteung. ngajadikeun presentasi abdi bade ogé.

Nadia, LG

Tips & Trik

android screen recorder

Recorder Screen Android

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Android konci layar Lengser

Leupaskeun layar dikonci ti alat Android tanpa kaleungitan data.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak