Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Akar Android

Akar Phone Android anjeun kalawan Hiji Klik

  • prosés basajan, repot gratis.
  • Ngarojong leuwih 7000 alat.
  • Laju suksés pangluhurna di industri.
  • 100% aman tur aman.
Sadia pikeun:
dr.fone toolkit - Android Akar nawarkeun éta panggancangna tur pangmerenahna pangalaman rooting Android.

Android Akar muka konci nu Poténsial Pinuh ku Henpon

Ngakses More Aplikasi

Install Aplikasi nu bakal diblokir ku operator. Ngarasakeun rébuan "sauyunan" ti Play Store.

Install Adat Roms

Custom Roms lengkep ngaganti kumaha anjeun nganggo telepon Anjeun. Anjeun malah tiasa install versi Android panganyarna saméméh dulur sejenna.

Aksés diblokir Fitur

Ngarasakeun fitur Android anyar kawas photosphere, slow video gerak, sarta bayaran mobile NFC sateuacan aranjeunna dileupaskeun.

Uninstall tos kapasang Aplikasi

Uninstall sababaraha gunana, bangor, spasi-wastingapps nu tos kapasang ku manufactures. Jieun Android Anjeun leuwih nyaman.

Performance gancang

Uninstall bloatware pikeun ngurangan RAM unneccessary sarta pamakean CPU. Nyepetkeun Android Anjeun.

Dipiceun Iklan di Aplikasi

Hiji Klik pikeun meungpeuk sagala Iklan bangor di aktip Anjeun undeur. Taya deui disturbing mun anjeun maénkeun kaulinan dina Android.

Naha Pilih toolkit dr.fone

Akar Henpon Gancang tur aman

Akar gancang

Hiji klik kana akar telepon Android Anjeun aman.

100% Kaamanan

Taya data diteundeun atawa bocor salila prosés.

Betah Paké

panganteur intuitif for everyone ngagunakeun.

Lengkep kasaluyuan Android

FAQ

Naon anu rooting?

Rooting teh proses ka attain idin superuser kana rupa sistem Android. Ieu téh mangrupa Android sarua jailbreaking.

Naon benifits bisa meunang sanggeus rooting?

alat nu bisa ménta statusna luhur sanggeus rooting, jadi Anjeun bisa ngaluyukeun sistem operasi, uninstall aktip pre-dipasang dihoyongkeun, aksés diblokir fitur, jsb

Teu Android Akar batal jaminan alat abdi urang?

Eta gumantung kana béda produsén telepon urang kawijakan jaminan. Ogé, urang bisa nyadiakeun hiji alat unroot pikeun mantuan Anjeun ngabersihan nepi ka aksés root.

Naon laju kasuksésan Android Akar?

Ayeuna Android Akar ngarojong leuwih ti 7000 Alat Android ngajalankeun sistem operasi anu béda. Android Akar bakal gancang ngarojong langkung Alat Android anyar sakaligus aranjeunna dileupaskeun.

Harita

8 Harita

Nulis Review

" Wondershare dr.fone toolkit pikeun Android boga gampang ngagunakeun panganteur nu bisa jadi navigasi ku pamaké sadaya tingkat kaahlian. Éta lightweight na teu make loba sumber sistem. Gemblengna, alat ieu kit rada mangpaat bisa meunang nu kaluar tina kaayaan caket sababaraha lamun datang ka recovery data pikeun alat Android Anjeun. diajar langkung >>

- Ti filehippo, situs luhur-rengking software download nyadiakeun software luhur-rengking wungkul.

Basajan tur gancang

Kuring diusahakeun parabot root samémeh I kapanggih drfone tapi gagal. drfone bener rooted abdi galaksi catetan samsung dina sababaraha menit. WAH!!!

ku Jane

abdi resep éta

Dr Fone estu hirup nepi ka naon eta advertises. Kuring geus dianjurkeun ka babaturan kuring. Hatur nuhun.

ku Jerry

Endah!

DrFone rooted Catetan kuring 3 lancar. pangalaman rooting rada endah pisan.

ku Alex

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Android konci layar Lengser

Leupaskeun layar dikonci ti alat Android tanpa kaleungitan data.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak