Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - Android Data pamupus

Pinuh Hapus Sagala on Android sarta Nangtayungan Privasi anjeun

  • Basajan, klik-liwat prosés.
  • Ngusap Android Anjeun tos rengse tur permanén.
  • Mupus poto, kontak, talatah, panggero log sarta kabeh data pribadi.
  • Ngarojong sadaya alat Android sadia di pasar.
Sadia pikeun:
ngahapus basajan atawa reset pabrik henteu mupus data dina Android permanén. data nu dihapus masih bisa pulih kalawan téhnologi aya. Android Data pamupus ensures nu privasi anjeun aman ku erasing permanén file dihapus, clearing ngotéktak sajarah, caches sareng ngalindungan informasi pribadi anjeun.

Jual atanapi nyumbangkeun Phone Android anjeun?

Paké Android Data pamupus bisa ngabasmi data pribadi Anjeun munggaran.

Mupus sagala jinis Data Pribadi on Android anjeun

Anjeun tiasa make Android Data pamupus ngusap sakabeh informasi pribadi, kaasup poto, pesen na kantétan, kontak, sajarah panggero, catetan, almenak, panginget jeung data aplikasi, jsb on Android Anjeun sacara permanen.

Naha Pilih toolkit dr.fone

Basajan, gancang, sarta éféktif.

100% Unrecoverable

data Erased teu bisa pulih ku alat nanaon.

100% Kaamanan

Taya data diteundeun atawa bocor salila prosés.

Betah Paké

panganteur intuitif for everyone ngagunakeun.

Ngarojong Sadaya Alat Android

Android Data pamupus ngarojong sadaya alat Android sadia di pasar. Perkara teu anjeun boga Samsung, HTC, Sony, Motorola, Google Nexus, LG, atawa ZTE, jsb na naon Vérsi Android telepon anjeun ngajalankeun, Android Data pamupus mantuan Anjeun mupus sagalana dina telepon sacara permanen.

FAQ

Kumaha carana sangkan Android Data pamupus dianggo?

Android Data pamupus mantuan Anjeun ngarobah data anjeun tos rengse unreadable lajeng ngabersihan up sakabeh disk lengkep. Lajeng, pamaké kudu sacara manual ngalakukeun reset pabrik dina afterword telepon. Dua operasi ieu, data anjeun moal bisa jadi pulih ku saha deui.

Teu Android Data pamupus lengkep mupus kabeh data dina telepon?

Sumuhun, Android Data pamupus lengkep tur permanén ngabersihan nepi sakabéh data pribadi dina telepon, kaasup kontak, talatah, poto, panggero log, almenak, aplikasi tur data aplikasi, jeung sajabana

Kumaha atuh nengetan lamun kuring make Android Data pamupus?

Mangga ulah megatkeun telepon atawa muka naon software manajemén Android séjénna salila sakabeh proses. Jeung di ahir, turutan instruksi kana Android Data pamupus pikeun ngalakukeun reset pabrik dina telepon Anjeun.

Naon Alat Android teu rojongan Android Data pamupus?

Ayeuna Android Data pamupus ngarojong sadaya alat Android sadia di pasar. Sarta eta gancang bakal ngarojong langkung Alat Android anyar sakaligus aranjeunna dileupaskeun.

Harita

3 Harita

Nulis Review

" Wondershare dr.fone toolkit pikeun Android boga gampang ngagunakeun panganteur nu bisa jadi navigasi ku pamaké sadaya tingkat kaahlian. Éta lightweight na teu make loba sumber sistem. Gemblengna, alat ieu kit rada mangpaat bisa meunang nu kaluar tina kaayaan caket sababaraha lamun datang ka recovery data pikeun alat Android Anjeun. diajar langkung >>

- Ti filehippo, situs luhur-rengking software download nyadiakeun software luhur-rengking wungkul.

éta hasil!!

dr.fone cleaned samsung abdi s5 sagemblengna tanpa ngeunyeud a. ayeuna abdi tiasa ngajual eta tanpa pikahariwangeun ngeunaan informasi abdi.

ku Jerry

Proyék gooood !!!

Android pamupus data bener digawé lancar.

ku Alex

hébat App

Awalna mah skeptis. Tapi dr.fone Tétéla digawé sampurna. Alus!

ku Bob

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

Android Data ékstraksi (Ruksak Alat)

data nyalametkeun tina telepon Android pegat sarta tablet di 5 menit.

Android konci layar Lengser

Leupaskeun layar dikonci ti alat Android tanpa kaleungitan data.

Data Android Cadangan & Mulangkeun

Selektif cadangan data Android Anjeun dina komputer tur malikkeun eta nurutkeun kedah Anjeun.

puncak