Испробајте бесплатно

dr.fone toolkit - ios System Pamulihan

Ngalereskeun isu Sistim ios anjeun betah

  • Ngalereskeun jeung sagala rupa isu Sistim ios kawas mode recovery, logo Apple bodas, layar hideung, looping on mimiti, jsb
  • Ngan ngalereskeun ios anjeun ka normal, teu rugi data pisan.
  • Dianggo pikeun sakabéh model iPhone, iPad jeung iPod touch.
Sadia pikeun:

dr.fone toolkit - ios System Pamulihan ngidinan Anjeun ngalereskeun ios anjeun deui normal ku diri di imah.

Nalika iPhone anjeun atanapi iPad nyangkut dina modeu recovery atawa logo Apple bodas, hal kawas éta, métode umum recovery pikeun anjeun iPhone / iPad mangrupa iTunes balikkeun. Hébat lamun geus dipigawé cadangan tur tragis lamun henteu. Ieu naha dr.fone toolkit - ios System Pamulihan asalna kaluar. Ieu bisa kalayan gampang ngalereskeun sagala rupa isu Sistim ios sarta meunang alat Anjeun normal deui. Lolobana importantly, anjeun tiasa ngadamel eta ku diri dina kirang ti 10 menit, sarta moal leungit data nanaon.

Naha ios System Pamulihan?

dr.fone toolkit - ios System Pamulihan nyandak anjeun ngalereskeun isu ios keur loba skenario umum.

iPhone / iPad nyangkut dina modeu recovery loop atanapi iTunes logo.

iPhone / iPad teu bisa kaluar tina mode DFU.

iPhone / iPad kabukti kana bodas layar logo Apple / layar bodas tina pupusna.

iPhone / iPad janten layar hideung, layar beureum atawa biru.

iPhone / iPad dihirupkeun endlessly.

iPhone / iPad nembongan beku sarta teu ngabales pisan.

iPhone / iPad moal geser pikeun muka konci atanapi slide ngawasa pareum.

iPhone / iPad tetep looping dina logo Apple.

kaayaan beuki kawas ieu.

Ulah Salempang ngeunaan Risiko Data Loss

Ngabandingkeun kana iTunes balikkeun atawa métode séjénna nu bisa ngalereskeun masalah sistem ios anjeun, maké dr.fone toolkit - ios System Pamulihan moal nempatkeun maneh di résiko kaleungitan data sareng setelan dina anjeun iPhone, iPad atanapi iPod touch. Sadaya kudu maneh mun geus lalaki alat Anjeun disambungkeun tur pindah ka hareup kalawan sababaraha clicks. Lajeng sagalana baris meunang dipigawe dina sababaraha menit. Euweuh dina alat anjeun leungit atawa robah. Ieu teh magic nu dr.fone toolkit - ios System Pamulihan manten.

garansi

Ngalereskeun isu ios Anjeun pikeun meunangkeun eta normal deui.

Penjaminan Kaamanan 100%

teu saurang ogé bisa ngaksés data anjeun sarta akun, tapi anjeun.

Betah Paké

Kabéh jalma kalawan komputer bisa make eta.

Pamulihan aman

Taya Hurt ka data anjeun dina alat pisan.

ios System Pamulihan Karya pikeun Sadaya ios Alat

Alat dirojong

iPhone
iPhone 7 Tambih Deui, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iphone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
iPad
iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod touch
iPod touch 5, iPod touch 4

sistim sarat

dirojong OS
Windows 10 / 8,1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10,8, 10.7, atawa 10,6
CPU
1GHz (32 bit atawa 64 bit)
Ram
256 MB atawa leuwih RAM (1024MB Disarankeun)
Piringan Spasi teuas
200 MB na luhureun rohangan bébas
ios
ios 10,3, ios 10, ios 9 jeung urut
drfone ios system

ios System Pamulihan

Harita

2583 Harita

Nulis Review

Hatur nuhun pisan!

Hatur nuhun pisan tina ngaropéa telepon kuring anu pati.

Hassan, iPhone

Produk pangalusna kantos

dr.fone ngabantuan kuring cageur poto kuring dihapus. program ieu téh alus teuing. Kuring nasehat ka everybody ngagunakeun program ieu lamun ngahapus informasi diperlukeun.

N. Socas, iPad

Heboh!

Éta endah nu mantuan sababaraha teuing mun anjeun stupidly ngahapus hal nu peryogi

Joshua Brenne, ios

Tips & Trik

Konsumén kami oge Ngundeur:

ios Data Pamulihan

Cageur leungit atawa dihapus kontak, talatah, foto, catetan, jeung sajabana ti iPhone, iPad jeung iPod touch.

ios Data Cadangan & Mulangkeun

Nyadangkeun tur malikkeun item sagala on / kana alat, sarta ékspor naon rék ti cadangan mun komputer.

WhatsApp Transfer, Cadangan & Mulangkeun

Mindahkeun ios WhatsApp mun iphone / iPad / iPod touch / Alat Android, atawa cadangan / ekspor ka komputer.

топ