Coba Free

Terms & Conditions

FOR LIFE MOBILE BETTER

Sampeyan Tansah Bisa Komunikasi Luwih.

Wondershare Technology Co., Ltd lan perusahaan tambahan ndadekake informasi lan produk kasedhiya kanggo sampeyan ing situs iki, tundhuk ing syarat-syarat lan kahanan ing ngisor iki. Miturut ngakses situs iki, sampeyan setuju kanggo syarat lan kahanan. Wondershare cadangan hak kanggo ngupaya kabeh obat ing hukum lan ing usaha kanggo maksud apa nglanggar syarat lan kahanan.

Samubarang hak sing ora tinulis ing kene dilindhungi undhang-undhang.

Ana beboyo gawan ing nggunakake sembarang perangkat lunak sing kasedhiya kanggo ngundhuh ing internet, lan Wondershare Technology Co., Ltd dokumen admonishes sampeyan priksa manawa sampeyan rampung ngerti kabeh risiko sadurunge ndownload samubarang Software (kalebu tanpa watesan, ing infèksi potensial saka sistem dening virus komputer lan mundhut saka data). Sampeyan namung tanggung jawab kanggo pangayoman ora nyukupi lan serep data lan peralatan digunakake karo sembarang saka piranti lunak.

GAMBAR: Kabeh logo, layar cipratan, header kaca, gambar lan grafis katampil ing situs iki arupa tandha layanan, merek dagang, lan / utawa perdagangan sugih (bebarengan, "Tandha") saka Wondershare utawa sing mènèhi lisènsi pihak katelu sawijining .. Kajaba minangka tinulis dileksanakake ing kene , nggunakake, Nyalin, ngirim, nampilake, ngowahi utawa nyebarke Marks sembarang sembarang wangun utawa dening liya tanpa ijin kaserat Express Wondershare dilarang lan bisa nglanggar hak cipta, merek dagang, privasi utawa hukum saka China.

Indemnity: Sampeyan setuju kanggo defend, indemnify terus wondershare, sawijining afiliasi lan perwira sing, direktur, agen lan karyawan aman saka lan marang sembarang lan kabeh claims, losses, kerusakan, ayahan, biaya lan expenses, kalebu pengacara 'Fees, njedhul saka utawa related kanggo isi pangguna, nggunakake saka situs, utawa nerak syarat.

Saran: Sembarang komentar utawa bahan dikirim kanggo Wondershare Technology Co., Ltd, kalebu tanpa watesan saran, kayata pitakonan, komentar, saran utawa informasi gegayutan Software, situs iki utawa produk liyane, program utawa layanan Wondershare Technology Co. , Ltd ( "Komentar"), bakal dianggep dadi non-rahasia. Wondershare Technology Co., Ltd bakal ora tansah ing samubarang bab Komentar kuwi lan bakal bebas kanggo ngasilaken, nggunakake, nyampekano informasi, ngetokne, tampilan, ndandani, nggawe turunan lan disebaraké Komentar kanggo wong tanpa watesan lan bakal free kanggo nggunakake sembarang gagasan, konsep, ngerti-carane utawa Techniques sing ana ing Komentar kuwi kanggo maksud punapa wae, kalebu nanging ora winates kanggo ngembangaké, Manufaktur lan marketing produk gabungke saran kuwi.

Reproductions: Sembarang reproductions sah saka samubarang informasi sing kene kudu kalebu bewara hak cipta, merek dagang utawa Legenda duwene saka Wondershare Technology Co., Ltd, ing sembarang salinan saka bahan digawe dening sampeyan. Lisènsi kanggo Software lan nggunakake situs iki wis diatur dening hukum China lan hukum negara.

COPYRIGHT: Hak cipta ing situs iki (kalebu tanpa watesan, teks, grafis, logo, swara lan software) diduweni lan sing dilisensi dening Wondershare Technology Co., Ltd. Kabeh bahan sing ing situs iki dilindhungi dening hak cipta Cina lan internasional lan ora bisa disalin, dhamel, disebarake, ditularaké, katampil, diterbitake dicocogake, utawa urusan karo sembarang wangun utawa dening liya utawa ing media apa wae tanpa ijin sadurunge ditulis saka Wondershare Technology Co., Ltd. Sampeyan bisa uga ora ngowahi utawa mbusak hak cipta utawa kabar liyane saka salinan saka isi.

Merek dagang: Wondershare iku merek dagang saka Wondershare Technology Co., Ltd lan pangreksan Appendix déning hukum. Iku uga mung bisa digunakake karo ijin sadurunge ditulis saka Wondershare Technology Co., Ltd ing saben Kayata tartamtu. Panganggone merek dagang Wondershare kanggo tujuan komersial tanpa ijin sadurunge ditulis saka Wondershare bakal akehe pelanggaran merek dagang lan persaingan ora sehat ing nglanggar hukum.

Kanggo pitakonan, please ketik kita Center Customer Service kanggo bantuan. Matur nuwun.

Informasi Merchant Billing: Advancer Limited

Merchant Billing Address: Katelu Floor207 Bupati Street, London, W1B 3HH, UK

Nduwur