Coba Free

dr.fone toolkit - SIM Kunci Service

Mbukak kunci telpon ing 3 prasaja!

  • Fast, aman lan permanen
  • 1000+ didhukung telpon, 100+ panyedhiya jaringan didhukung
  • 60+ negara didhukung

Cara prasaja, cepet, aman lan legal kanggo mbukak kunci telpon.

 permanen

sampeyan ora bakal kudu mbaleni proses. Sampeyan bisa nganyari piranti lunak telpon minangka normal lan nggunakake ing jaringan ing donya.

Blacklist

Instruksi mbukak kunci bisa kanggo telpon blacklisted, nanging tetep wonten ing pikiran sing mbukak kunci telpon ora ngetokaké saka daftar ireng ing. Wis telpon wis blacklisted? Priksa kene

njamin

Ing kedadeyan langka kita Tukang kanggo mbukak kunci telpon kanggo alesan ing tanggung jawab kita, kita bakal ngetokake mbalekaken lengkap.

No Limit

Sampeyan bakal bisa nggunakake telpon karo sembarang panyedia jaringan ing donya.

Warranty Aman

Cara iki permanen lan ora nglanggar babar pisan telpon.

Simpen wektu

 Telpon wis tau kanggo ninggalake sisih. Terus nggunakake telpon sajrone proses mbukak kunci.

Mbukak kunci telpon ing 3 prasaja!

Pilih telpon lan isi ing wangun request.

Nampa kode mbukak kunci dening e-mail.

Ketik kode mbukak kunci menyang telpon

Mbukak kunci telpon

Klik logo merek pilih telpon, Isi ing request wangun lan nampa instruksi mbukak kunci langkah-langkah dening-dening e-mail.?Once sampeyan wis mèlu instruksi prasaja kita telpon bakal dikunci langsung lan siap kanggo nggunakake jaringan sembarang panyedhiya.

negara lan panyedhiya jaringan lengkap Compatibility

FAQ - Unlocking Phone

+ Pripun aku mbukak kunci telpon karo Dr.Fone - SIM Kunci Service?

Kanggo mbukak kunci telpon karo Dr.Fone - SIM Kunci Service, pilih make, model, negara lan jaringan panyedhiya telpon dikunci kanggo. Sawise kita nampa pembayaran, penjenengan bakal diproses lan ing wektu pangiriman dijamin sampeyan bakal nampa langkah-langkah dening-langkah prasaja dening e-mail ing carane mbukak kunci telpon.

Yen sampeyan perlu bantuan ing sembarang titik sak proses mbukak kunci kontak kita liwat chatting, telephone utawa ing media sosial.

+ Pinten ora iku biaya kanggo mbukak kunci telpon?

Rega saka kode mbukak kunci gumantung marang sawetara faktor. Rega pas bakal ditampilake yen sampeyan pilih gawe, model, negara lan jaringan panyedhiya telpon dikunci kanggo. Uga nampa diskon kanggo saben mbukak kunci, kita uga wis klebu discounts nganti 50% ing situs web kita.

+ Apa mbukak kunci permanen lan ditrapake ing luar negeri?

Ya. Sawise sampeyan wis dikunci telpon karo SIM Kunci Service sampeyan ora bakal kudu mbaleni proses. Sampeyan bisa nganyari piranti lunak telpon minangka normal lan nggunakake ing jaringan ing donya.

+ Suwene iku njupuk kanggo mbukak kunci telpon?

wektu pangiriman dijamin gumantung negara lan jaringan panyedhiya telpon dikunci kanggo. pigura wektu iki, uga wektu pangiriman rata-rata kanggo unlockings padha, bakal ditampilake ing layar nalika sampeyan wis kapenuhan ing request wangun.

Nduwur