Coba Free

Janjinipun FOR WONDERSHARE PRODUCTS

Thanks kanggo kabeh programer kita kanggo tau nolak nyediakake lunak ndhuwur-ditingkat, ing Marketing lan Customer Service departemen kanggo tetep ing tutul cedhak karo kita pelanggan dear, Wondershare wis darmabakti kanggo ngawula 50 000 000+ kedhaftar kanggo 13 taun kepungkur. Wondersharers duwe lan ora bakal lali janji lan tetep ngewangi pelanggan seneng urip digital apik.

Privacy direksa

Wondershare wis setya kanggo nglindhungi privasi panjenengan. Kabeh informasi pribadhi ndhelik karo majeng teknologi lan dilindhungi saka panggunaan angkoro.

SOFTWARE FOR PHONE / TABLET

Maca-Mung Mode

Wondershare lunak kanggo telpon / tablet mung maos informasi ing piranti lan nerak fungsi teks ing. informasi pribadhi ora bakal disimpen ing piranti lunak utawa ing sembarang jenis maya.

100% Aman

Web: Wondershare situs resmi dilindhungi dening layanan keamanan kaya Qualys 'SSL Labs lan diverifikasi sing kita patemon standar sing paling.

Software: software Wondershare 100% aman, karo ora virus utawa malware; diverifikasi dening paling saka piranti lunak anti-virus kaya McAfee, Norton, AVG, etc.

SOFTWARE FOR PHONE / TABLET

Ora Karusakan App Data

Apa sampeyan nggunakake piranti lunak Wondershare kanggo ngatur, transfer, utawa waras data app ing telpon / tablet, ngaso lunak Wondershare njamin ndadekke pancen ora karusakan kanggo data app ana ing telpon / tablet.

Cepet nanggepi

We Value kabeh kita pelanggan lan laku kanggo nyedhiyani layanan customer banget. We ngerti carane penting iku kanggo mbayar manungsa waé lengkap kanggo komentar lan uneg-uneg. Minangka customer kita, sing paling prioritas kita.

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba gratis - malah sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening kita 7-dina dhuwit maneh tanggungan .

Update FREE & DOWNLOAD, LIFETIMW

Free Update, Umur

Minangka customer kita, wis anduweni hak seneng nganyari free for umur, kang tegese tuku produk Wondershare ora mung nemu versi paling anyar nanging kabeh mangsa nganyari free.

Free Downloads, Umur

Kapan sampeyan kudu instal maneh piranti lunak, sampeyan bisa tansah ngundhuh versi paling anyar saka situs resmi Wondershare.

WONDERSHARE ACHIVEMENTS

13 YEARS OF EXPERIENCE IN DATA Recovery

250 negara

50 000 000+ kedhaftar Agung

Nduwur