Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Nangani Panjenengan Tampilan Chat, Gampang & flexibly

  • Transfer iOS Tampilan kanggo tutul / piranti Android iPhone / iPad / iPod.
  • Serep utawa kaca iOS Tampilan pesen kanggo komputer.
  • Mulihake iOS Tampilan serep kanggo iPhone, iPad, iPod lan piranti Android.
Kasedhiya kanggo:

Transfer Tampilan Sajarah effortlessly lan Selectively

Ora ketompo sampeyan duwe luwih saka siji piranti utawa mung pengin ngganti piranti lawas karo sing anyar, sampeyan bisa nggunakake program iki selektif nransfer Tampilan Whatsapp Sajarah chatting antarane iPhone lan iPad. Sawise ngoper menyang piranti Android, bisa uga bantuan kanggo nransfer obrolan Tampilan saka iPhone / iPad kanggo piranti Android anyar. Sembarang item sing pengin, kalebu lampiran.

Serep utawa Ekspor Obrolan Tampilan

Iku ndadekake serep sajarah Tampilan akeh luwih gampang saka tau. Nyambungake Panjenengan iPhone / iPad lan Performing siji klik, serep dianggo dhewe. Kejabi, sampeyan bisa pratinjau lan mriksa item sing pengin lan ngekspor kanggo komputer minangka file HTML kanggo maca utawa printing.

Mulihake Tampilan Gawe serep kanggo iOS / Android Piranti

Ngandika saka file serep WhatsApp, sampeyan bisa mbusak saka komputer yen ora pengin supaya wong, lan sampeyan bisa mulihake menyang piranti iPhone / iPad utawa Android nalika ana perlu kuwi. Iku bisa rampung ing siji klik.

100% aman

Maca-Mung Mode

Iku mung maos data, data ing resiko.

keamanan

100% lunak aman, ora gawe piala menyang komputer utawa piranti.

Gampang kanggo Gunakake

Iku kasedhiya kanggo sapa, ora kawruh tech takon.

30 Day Free Trial

Sampeyan bisa nyoba piranti lunak kanggo free 30 dina.

specifications

piranti iOS didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

Didhukung Tampilan File

Sajarah Chat
video
images
Sembarang lampiran file

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
Ram
iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

reviews

2576 Reviews

Jl

Thanks.

dr.fone toolkit Bantuan kula kasil ditransfer data Tampilan saka telpon Android lawas kanggo sandi iPhone SE anyar.

Jabree, iPhone

Super.

dr.fone toolkit iku aplikasi profesional dirancang kanggo nemokake file saka piranti Android langsung waras SMS dibusak lan kontak, kalebu jeneng, nomer lan alamat e-mail, kanggo ngekspor menyang HTML, sarta foto lan video ilang amarga pambusakan.

May Kim, iOS

Kepuasan.

Kepuasan lunak iki apik banget kanggo mulihake data Tampilan.

Joseph, Android

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS Viber Gawe serep & pamulihan

Flexibly serep & pulihake viber chats ing iPhone, iPad, utawa komputer.

iOS Data Gawe serep & Mulihake

Gawe serep lan mulihake item sembarang ing / kanggo piranti, lan kaca apa sing arep saka serep kanggo komputer.

iOS System Recovery

Ndandani karo macem-macem masalah sistem iOS kaya mode Recovery, logo Apple putih, ireng layar, looping ing wiwitan, etc.

Nduwur