Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Viber Gawe serep & pamulihan

Jaga Panjenengan Viber Chat Sejarah

  • Gawe serep kabeh Viber chatting Sajarah karo siji klik.
  • Mulihake Sajarah Viber gampang.
  • Ngekspor item sembarang saka serep kanggo printing.
  • Gampang kanggo nggunakake lan ora resiko kanggo data.
Kasedhiya kanggo:

viber data backup and restore

Kaku Free iOS Viber Gawe serep lan mulihake

Gawe serep Viber chats ing iPhone, iPad, utawa komputer

Sambungake iPhone iPad utawa lan klik kanggo miwiti proses. Liyane iku otomatis. Sakwise, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau digawe-serep isi.

Tèks, lampiran lan Sajarah telpon sing digawe serep.

Mulihake Viber chats Serep Gampang

Mulihake file serep kanggo iPhone iPad utawa. Utawa, sampeyan bisa ngekspor chats minangka file HTML ing komputer. Sampeyan bisa tansah pratinjau file lan milih kang gedhe-gedhe sampeyan pengin waras.

njamin

lunak iki aman, prasaja, lan ora bakal sijine data ing resiko.

100% aman

Data temen aman.

Gampang kanggo Gunakake

Mung njupuk menit.

More Jinis Data

Ndhukung jinis data luwih saka solusi.

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS Viber Gawe serep & pamulihan

reviews

2 Reviews

Jl

Exellent.

program Exellent lan ayu tur banget importaint.

Marina, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone Williams, iPhone

A kudu yen wis data ilang!

produk sampurna kawelasan kanggo iPhone.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pangguna kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS System Recovery

Ndandani masalah sistem iOS kaya mode telas Recovery, layar ireng, looping, lan sapiturute

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, utawa file liyane saka iPhone, iPad, utawa iPod.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Ngekspor pesen Tampilan kanggo iPhone, iPad, iPod, piranti Android, utawa komputer kanggo nggawe serep.

Nduwur