Coba Free

dr.fone toolkit - iOS System Recovery

Repair masalah sistem iOS ing ngarep

  • Ndandani karo macem-macem masalah sistem iOS kaya mode Recovery, logo Apple putih, ireng layar, looping ing wiwitan, etc.
  • Mung ndandani iOS kanggo normal, ora mundhut data ing kabeh.
  • Bisa kanggo kabeh model saka iPhone, iPad lan iPod.
Kasedhiya kanggo:

dr.fone toolkit - iOS System Recovery ngijini sampeyan ndandani iOS bali menyang normal dening dhewe ing ngarep.

Nalika iPhone iPad utawa macet ing mode Recovery utawa logo Apple putih, iku kaya, cara umum Recovery kanggo iPhone / iPad iku sawijining iTunes mulihake. Great yen sampeyan wis dileksanakake serep lan tragis yen sampeyan ora. Iki kok dr.fone toolkit - iOS System Recovery metu. Bisa gampang ndandani apa jinis masalah sistem iOS lan piranti bali menyang normal. Biasane Jahwéh, sampeyan bisa nangani dewe ing kurang saka 10 menit, lan ora bakal ilang data.

Apa iOS System Recovery?

dr.fone toolkit - iOS System Recovery ngijini sampeyan kanggo ndandani masalah iOS kanggo akeh cara umum.

iPhone / iPad macet ing mode Recovery daur ulang utawa iTunes logo.

iPhone / iPad ora bisa metu saka mode DFU.

iPhone / iPad dadi putih layar logo Apple / layar putih saka pati.

iPhone / iPad dadi layar ireng, layar abang utawa biru.

iPhone / iPad maneh endlessly.

iPhone / iPad katon beku lan ora nanggapi ing kabeh.

iPhone / iPad ora geser kanggo mbukak kunci utawa geser kanggo daya mati.

iPhone / iPad supaya looping ing logo Apple.

kahanan liyane kaya iki.

Aja padha sumelang bab Risk Data Mundhut

Tinimbang iTunes mulihake utawa cara liyane sing bisa ndandani masalah sistem iOS, nggunakake dr.fone toolkit - iOS System Recovery ora bakal sijine ing resiko rusak data lan setelan ing iPhone, iPad utawa iPod. Kabeh sing perlu dilakoni iku njupuk piranti disambungake lan maju karo sawetara klik. Banjur kabeh bakal rampung ing sawetara menit. Boten ing piranti wis ilang utawa diganti. Iki tenung sing dr.fone toolkit - iOS System Recovery ora.

njamin

Ndandani masalah iOS kanggo njaluk maneh kanggo normal.

Njamin keamanan 100%

Ora ana kang bisa ngakses data lan akun, nanging sampeyan.

Ease

Kabeh wong komputer bisa nggunakake.

k

Recovery aman

Ora babras kanggo data ing piranti ing kabeh.

iOS System Recovery Dianggo kanggo Kabeh iOS Piranti

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan
drfone ios system

iOS System Recovery

reviews

2583 Reviews

Jl

Matur nuwun ingkang sanget!

Thanks dadi luwih saka mbenakake telpon sing ana pati.

Hassan, iPhone

PRODUCT BEST tau

dr.fone mbantu kula waras fotoku dibusak. program iki banget. Aku saran kanggo wong nggunakake program iki yen mbusak informasi needed.

N. Socas, iPad

Apik!

Iku apik tenan sing mbantu sawetara akeh nalika sampeyan stupidly mbusak iku sampeyan kudu

Joshua Brenne, iOS

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod.

iOS Data Gawe serep & Mulihake

Gawe serep lan mulihake item sembarang ing / kanggo piranti, lan kaca apa sing arep saka serep kanggo komputer.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Transfer iOS Tampilan kanggo iPhone / iPad / iPod / piranti Android, utawa serep / kaca iku kanggo komputer.

Nduwur