dr.fone toolkit - iOS recorder Layar

Gampang ngrekam layar saka iPhone, iPad, utawa iPod.

  • Kaca iOS piranti ing layar komputer kanthi nirkabel.
  • game Record, video, lan liyane.
  • Ndhukung piranti mlaku iOS 7.1 kanggo iOS 10.3.
  • Ngandhut loro versi Windows lan iOS.
Kasedhiya kanggo:

ios screen recorder software

Ngrekam iPhone nggunakake PC

Rekam Audio

Dijupuk sistem audio saka piranti.

HD kaca

Kaca piranti ing wektu nyata karo ora lag.

1 Klik kanggo Mulai

Miwiti ngrekam cepet lan gampang.

Setelan Customized

Nggawe rekaman miturut kabutuhan.

Wireless kaca kanggo Sembarang Kahanan

presentations

Gunakake proyektor kanggo nuduhake layar piranti karo kamar kebak wong.

Education

assignments ngrekam lan bareng nirkabel karo kabeh kelas.

Gaming

Mirror lan urutane critane game mobile rekaman ing layar sing luwih gedhe.

Bisnis

Gunakake iPhone ing presentations ing karya.

Developers

Gunakake nyata-wektu kaca pertunjukan produk lan nggawe demontrasi.

Rekaman

apps Rekam, game, lan isi liyane saka iPhone.

Ing iOS smoothest layar pengalaman ngrekam!

njamin dr.fone kang

Aman, cepet, lan prasaja.

Fast

Miwiti ngrekam karo siji klik.

100% aman

Ora resiko kanggo telpon utawa data.

Gampang kanggo Gunakake

Prasaja, intuisi, proses.

specifications

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

Requirements sistem

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9, iOS 8 lan iOS 7.1

FAQ

Bisa dr.fone toolkit - iOS layar recorder ngakses video sandi?

No videos Panjenengan disimpen kanggo komputer. dr.fone ora bisa ngakses, utawa data liyane sing disimpen ing komputer utawa piranti seluler.

Aja aku kudu plug telpon menyang komputer utawa proyektor?

No Priksa manawa komputer utawa proyektor ana ing jaringan wilayah padha lokal minangka telpon lan nyambung.

Ora dr.fone toolkit - iOS layar recorder duwe app seluler?

Manawa. Sampeyan bisa menyang iki iOS layar Instalasi recorder App kaca kanggo rincian.

Ora dr.fone toolkit - iOS support recorder Layar piranti jailbroken?

Ya. dr.fone toolkit - iOS layar recorder ndhukung piranti loro-lorone jailbroken lan non-jailbroken.

reviews

0 Reviews

Thanks a lot!

Thanks dadi luwih saka rekaman lan kaca iPhone 5 kanggo komputer.

Hassan, iPhone 5

Banget trep lan gampang kanggo nggunakake produk

dr.fone mbantu kula kanggo ngrekam game saka 6s iPhone, iku banget gampang kanggo nggunakake. Aku seneng iki.

N. Socas, 6s iPhone

Apik!

Iku apik tenan dr.fone sing bisa loro pangilon lan ngrekam iPhone sandi kanggo komputer.

Joshua Brenne, iPhone

Tips & Trik

ios screen recorder

iOS recorder Layar

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

MirrorGo recorder Android

Seneng game mobile ing komputer.

iOS Data Gawe serep & Mulihake

Gawe serep lan mulihake item sembarang ing / kanggo piranti, lan kaca apa sing arep saka serep kanggo komputer.

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod.

Nduwur