Coba Free

dr.fone toolkit - iOS LINE Gawe serep & pamulihan

Gampang Jaga LINE Panjenengan Chat Sejarah

  • Gawe serep LINE chatting Sajarah karo mung siji klik.
  • Preview LINE chatting Sajarah sadurunge pemugaran.
  • Print langsung saka serep.
  • Mulihake pesen, lampiran, video, lan liyane.
Kasedhiya kanggo:

Aku arep kanggo ngganti menyang iPhone anyar 7, nanging aku ora pengin kelangan kabeh LINE sandi Sajarah chatting!

dr.fone toolkit - iOS LINE Gawe serep & pamulihan bisa mbantu serep kabeh Sajarah LINE chatting, kalebu chats pribadi lan chats golongan teks, swara lan video Sajarah chatting; gambar lan stiker, etc. Sampeyan bisa pratinjau file serep lan mulihake Sajarah LINE chatting utawa malah selektif ngekspor item kanggo komputer. Saben uwong bisa ngatur iku, ora backgound technical dibutuhake.

Gawe serep LINE Old chats ing komputer

Proses wutuh iku gampang kaya 1-2-3. Sambungake iPhone iPad utawa lan klik Gawe serep. Liyane iku otomatis.

Mulihake LINE chats saka Serep

LINE Panjenengan Sajarah chatting bisa dibalèkaké menyang piranti kang teka saka, utawa bisa ditransfer kanggo iPhone anyar utawa iPad.

njamin

lunak iki aman, prasaja, lan ora bakal sijine data ing resiko.

100% aman

Data temen aman.

Gampang kanggo Gunakake

Mung njupuk menit.

ngrampungake Mulihake

Ndhukung paling jinis file.

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS LINE Gawe serep & pamulihan

reviews

6 Reviews

Jl

Apik tenan.

Exellent. Aku wis dibalèkaké kabeh chats line kanggo iPhone anyar.

Andy, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone, iPhone

alat gedhe!

produk sampurna. nyimpen kula kathah wektu.

Mike iPhone

Tips & Trik

Pangguna kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS System Recovery

Ndandani masalah sistem iOS kaya mode telas Recovery, layar ireng, looping, lan sapiturute

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, utawa file liyane saka iPhone, iPad, utawa iPod.

iOS Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Ngekspor pesen Tampilan kanggo iPhone, iPad, iPod, piranti Android, utawa komputer kanggo nggawe serep.

Nduwur