Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Kik Gawe serep & pamulihan

Nggawe serep kanggo nglindhungi chats Kik Panjenengan

  • Gawe serep Kik chatting Sajarah karo mung siji klik.
  • Mulihake mung data sing pengin.
  • Ngekspor item sembarang saka serep kanggo printing utawa maca.
  • Rampung aman, data ora ilang.
Kasedhiya kanggo:

Aku pengin tetep kabeh chats Kik, ora mung sing gedhe-gedhe anyar!

dr.fone toolkit - iOS Kik Gawe serep & pamulihan bisa mbantu maca kabeh Kik Panjenengan chats ing sembarang wektu tanpa ana watesan. Sampeyan bisa gawe serep Panjenengan Kik Sajarah chatting saben dinten yen pengin. Sadurunge mulihake, sampeyan bisa pratinjau file serep selektif lan mulihake serep kanggo piranti iOS. Saben uwong bisa nindakake iku, ora ngetokake.

Gawe serep Kik chats ing sampeyan iPhone, iPad, utawa komputer

Iku gampang kaya mlaku program lan nyambungake piranti. Banjur, klik sapisan kanggo miwiti. Liyane iku otomatis.

Loro teks lan lampiran digawe serep.

Mulihake Kik Serep File

Sampeyan bisa mulihake file kanggo iPhone iPad utawa, utawa sampeyan bisa milih kanggo ngekspor isi saka serep kanggo komputer minangka file HTML. Salah siji cara sing bisa pratinjau file pisanan.

njamin

lunak iki aman, prasaja, lan ora bakal sijine data ing resiko.

100% aman

Data temen aman.

Gampang kanggo Gunakake

Mung njupuk menit.

More Jinis Data

Ndhukung jinis data luwih saka solusi.

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan
ios kik data backup restore

iOS Kik Gawe serep & pamulihan

reviews

2 Reviews

Jl

Exellent.

program Exellent lan ayu tur banget importaint.

Marina, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone Williams, iPhone

A kudu yen wis data ilang!

produk sampurna kawelasan kanggo iPhone.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pangguna kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS LINE Gawe serep & pamulihan

Gampang serep Sajarah LINE chatting, kalebu chats pribadi lan chats golongan teks, swara lan video Sajarah chatting; gambar lan stiker, etc.

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, utawa file liyane saka iPhone, iPad, utawa iPod.

iOS Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Ngekspor pesen Tampilan kanggo iPhone, iPad, iPod, piranti Android, utawa komputer kanggo nggawe serep.

Nduwur