Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Full Data mbusak

Gampang Busak Kabeh Data saka piranti

  • Prasaja, klik-liwat, proses.
  • Data permanen dibusak.
  • Ora tau bisa waras lan ndeleng data pribadi.
Kasedhiya kanggo:

Sade ngembangaken piranti?

Nggunakake iOS Full Data mbusak kanggo mbusak metu data pribadi pisanan.

Saklawase Ngilangke Kabeh Data saka iPhone iPad utawa

Data sing mbusak bakal musna ing salawas-lawase. Ora, malah ora maling identitas profesional, bakal tau bisa waras iku.

njamin dr.fone kang

Prasaja, cepet, lan efektif.

100% aman

data aman.

Gampang kanggo Gunakake

Cukup klik "Busak".

100% Unrecoverable

data dibusak ora bisa mbalekake dening alat sembarang.

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS Full Data mbusak

reviews

6 Reviews

Jl

Exellent.

program Exellent lan ayu tur banget importaint.

Marina, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone Williams, iPhone

A kudu yen wis data ilang!

produk sampurna kawelasan kanggo iPhone.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pangguna kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS System Recovery

Ndandani masalah sistem iOS kaya mode telas Recovery, layar ireng, looping, lan sapiturute

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, utawa file liyane saka iPhone, iPad, utawa iPod.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Ngekspor pesen Tampilan kanggo iPhone, iPad, iPod, piranti Android, utawa komputer kanggo nggawe serep.

Nduwur