Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

Donya 1st iPhone lan iPad lunak Recovery data.

  • rate Recovery paling dhuwur ing industri.
  • Waras foto, video, kontak, pesen, cathetan, telpon log, lan liyane.
  • Kompatibel karo piranti iOS paling anyar.
Kasedhiya kanggo:

drfone ios data recovery

Ilang Data?

data ilang wis ora ilang. Kita bisa nemokake file saka akeh cara umum.

dibusak

>

Crash System

lali Sandi

virus

Rusak

dicolong

cara liyane
data ilang sawise pabrik
data ilang amarga nganyari iOS
Piranti macet lan ora respon
Data ilang sawise jailbreak utawa ROM sumunar
Piranti dikunci utawa lali sandi
Tukang nyinkronake serep

Complete iOS Compatibility

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, lan iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

jinis sing didukung

kontak
pesen
riwayat telpon
Cathetan
Photos
video
Calendar
pangeling
pesen Tampilan
Messenger
memos Voice
Pesen swara
tetenger Safari kang
foto App kang
video App kang
dokumen App kang

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

3 Metode Data Recovery

piranti

Langsung cepet telpon kanggo waras data dibusak

iTunes

Extract iTunes serep lan waras file sing dipilih

iCloud

Extract serep iCloud lan waras file sing dipilih

Ing tingkat Recovery paling dhuwur ing industri.

Njamin dr.fone kang

Intuisi, aman, lan dipercaya.

Preview Cepak

Verifikasi data ing rinci sadurunge Recovery

Recovery Flexible

Waras kabeh data, utawa pilih file

Recovery aman

data ana ora bakal ditindhes

100% Keamanan

Mung sampeyan bisa ngakses akun

Ease

3 prasaja: nyambung, cepet lan waras

njamin

nyoba free 30 dina

reviews

2615 Reviews

Layang A REVIEW

Super

Kabeh foto dibusak ditemokaké. Njupuk bab 30 menit. Instalasi program ora njupuk akeh wektu. Yen sampeyan ngerti Inggris, banjur kabeh dadi akeh luwih cepet. Aku bakal nggunakake program ing kasus saka darurat. Pengarep Recovery sukses penting kanggo kula photos.

Miturut Alevtina

Matur nuwun

Matur nuwun kanggo bantuan. Bantuan kula waras fotoku dibusak. program iki banget. Aku saran kanggo wong nggunakake program iki yen mbusak informasi needed

Miturut Islam

fomka

program apik. Mbantu wong waras file dibusak. Thanks kanggo pencipta. Aku menehi saran nganggo akèh wong sing pancene kudu mulihake app. Aja wedi kanggo nginstal program iki. Amarga iku bakal mbantu kanggo waras komentar dibusak

Miturut Veronika

iOS Data Recovery

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS System Recovery

Ndandani karo macem-macem masalah sistem iOS kaya mode Recovery, logo Apple putih, ireng layar, looping ing wiwitan, etc.

iOS Data Gawe serep & Mulihake

Gawe serep lan mulihake item sembarang ing / kanggo piranti, lan kaca apa sing arep saka serep kanggo komputer.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Transfer iOS Tampilan kanggo iPhone / iPad / iPod / piranti Android, utawa serep / kaca iku kanggo komputer.

Nduwur