Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Data Gawe serep & Mulihake

Gawe serep & pamulihan iOS Data Dadi Flexible

  • Siji klik kanggo serep kabeh piranti iOS kanggo komputer.
  • Allow kanggo pratinjau lan mulihake item sembarang saka serep kanggo piranti.
  • Ngekspor apa sing arep saka serep kanggo komputer.
  • Ora mundhut data ing piranti sak mulihake.
Kasedhiya kanggo:

dr.fone toolkit - Data iOS Gawe serep & pamulihan ngijini sampeyan selektif serep lan mulihake apa wae pengin saka iOS piranti / serep.

dr.fone toolkit - iOS Data Gawe serep & Mulihake ngijini sampeyan nglakoni sing wutuh serep meh kabeh data ing iPhone lan iPad, utawa sampeyan selektif bisa ngèkspor data sing pengin tetep ing komputer. Nalika ana perlu, sampeyan uga bisa mulihake data serep kanggo piranti kanthi milih item sing pengin. Iku bakal dadi pilihan luwih saka nggunakake iTunes utawa iCloud.

Gawe serep iPhone / iPad karo siji Klik

Ing bab serep kabeh mung njupuk siji klik. Sawise piranti disambungake lan dideteksi, program bakal data kanthi otomatis serep ing iPhone, iPad utawa iPod. File serep anyar ora bakal Panganggoan siji lawas. Sampeyan bisa nindakake backup kapan pengin.

Gawe serep kabeh jinis file

Kaca data saka Serep File

Minangka kanggo file serep, sampeyan bisa milih supaya wong-wong mau kabeh utawa mbusak mau sing ora duwe perlu. Menapa malih, sampeyan bisa pratinjau lan ngekspor sembarang item saka file serep ing komputer, lan nyimpen minangka HTML, CSV utawa vCard file.

njamin

Gawe serep lan mulihake data ing piranti iOS gampang.

Njamin keamanan 100%

Iku mung maos data, data ing resiko.

Ease

Iku kasedhiya kanggo sapa, ora kawruh tech takon.

Ora mundhut data

Ana data ilang sak serep, kaca utawa mbalèkaké.

iOS Data Gawe serep & Mulihake Works for iOS Piranti

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

didhukung File

kontak
pesen
riwayat telpon
Cathetan
Photos
video
Calendar
pangeling
pesen Tampilan
Messenger
memos Voice
Pesen swara
tetenger Safari kang
foto App kang
video App kang
dokumen App kang

format file kaca

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS Data Gawe serep & Mulihake

reviews

2581 Reviews

Jl

Exellent.

program Exellent lan ayu tur banget importaint.

Marina, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone Williams, iPhone

A kudu yen wis data ilang!

produk sampurna kawelasan kanggo iPhone.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS System Recovery

Ndandani karo macem-macem masalah sistem iOS kaya mode Recovery, logo Apple putih, ireng layar, looping ing wiwitan, etc.

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Transfer iOS Tampilan kanggo iPhone / iPad / iPod / piranti Android, utawa serep / kaca iku kanggo komputer.

Nduwur