Coba Free
Pandhuan pangguna

Njaluk diwiwiti, njaluk esensial

dr.fone toolkit - iOS Data Recovery: Cara

Part 1. Waras Data saka iOS Piranti Langsung

Langkah 1. Sambungake iOS Piranti karo komputer

Bukak dr.fone toolkit ing komputer. Gunakake kabel USB sing rawuh karo iOS piranti kanggo nyambung iPhone, iPad utawa iPod, kanggo komputer. Klik ing "Data Recovery" lan pilih "Waras saka iOS Piranti" pilihan.

fix iOS operating system

Tips: Sadurunge mlaku dr.fone, sampeyan lagi mestine kanggo ngundhuh versi paling anyar saka iTunes. Kanggo supaya kanthi otomatis sink, ora miwiti iTunes nalika mlaku dr.fone toolkit. Aku suggest mateni sinkronisasi automatical ing iTunes sakdurunge: miwiti iTunes> Preferensi> Devices, mriksa "Nyegah iPods, iPhone, lan iPads saka panyelarasan otomatis".

recover data from iOS device

Langkah 2. Cepet piranti kanggo Data Lost ing Iku

Cukup klik tombol "Mulai Scan" supaya program iki cepet Panjenengan iPhone, iPad utawa iPod kanggo mindai data dibusak utawa ilang. Proses g mindhai uga sawetara menit, gumantung ing jumlah data ing piranti. Sak proses scanning, yen sampeyan ndeleng sing data sampeyan lagi looking for iku ana, sampeyan bisa klik tombol "Ngaso" kanggo mungkasi proses.

iOS recovery

Langkah 3. Preview Data Scanned

pindai bakal njupuk sawetara wektu. Sawise iku rampung, sampeyan bisa ndeleng asil scan déning program. Data loro ilang lan ana ing piranti ditampilake ing kategori. Nyaring metu data dibusak ing iOS piranti, sampeyan bisa gesek pilihan "Mung nampilake item dibusak" kanggo ON. Kanthi nge-jinis file ing sisih kiwa, sampeyan bisa pratinjau data ditemokake. Lan sampeyan bisa ndeleng ana kothak panelusuran ing sisih ndhuwur jendela. Sampeyan bisa nelusuri file spesifik kanthi ngetik tembung kunci ing kothak panelusuran.

recover data on iphone, ipad and ipod touch

Langkah 4. Waras Data saka Panjenengan tutul iPhone / iPad / iPod

Nalika sampeyan nemokake data sing perlu, mung sijine tandha mriksa ing ngarep saka kothak kanggo milih. Sawise banjur, klik "Waras" tombol ing sisih tengen ngisor jendela. Kanthi gawan, data mbalekake bakal disimpen kanggo komputer. Minangka kanggo pesen teks, iMessage, kontak, utawa cathetan, nalika klik Waras, pop-up bakal takon sampeyan "Waras Komputer" utawa "Waras kanggo piranti". Yen sampeyan arep kanggo nyelehake pesen iki bali menyang iOS piranti, klik "Waras kanggo piranti".

iOS recover deleted devices

Part 2. Waras Data saka iTunes Serep

Langkah 1. Pilih Recovery Mode

Bukak dr.fone lan pilih "Waras saka iTunes Serep Gambar" saka "Data Recovery" alat. Sawise banjur, ing iTunes alat Recovery serep bakal ndeteksi kabeh iTunes file serep ing komputer lan nampilake ing jendhela. Sampeyan bisa konfirmasi kang siji iku salah siji sing kudu miturut tanggal iku wis digawe.

itunes backup recovery

Langkah 2. Scan Data saka iTunes Serep Gambar

Pilih file serep iTunes sing ngandhut data sing pengin waras lan klik "Mulai Scan". Bakal njupuk sawetara menit kanggo extract kabeh data saka file serep iTunes. Sabar.

data recovery for itunes

Langkah 3. Preview lan Waras Data saka iTunes Serep

Sawise sawetara detik, kabeh data ing file serep bakal dijupuk lan ditampilake ing kategori. Sampeyan bisa pratinjau wong siji sadurunge Recovery. Banjur sampeyan bisa selektif tandha lan waras sing pengin kanthi mencet "Waras" tombol ing ngisor. Saiki kontak, cathetan lan pesen bisa langsung mbalekake menyang iOS piranti yen tetep iOS piranti karo komputer liwat kabel USB nalika proses Recovery.

Tips: sampeyan bisa ndeleng ana kothak panelusuran ing jendhela asil. Saka ing kono, sampeyan bisa ngetik ing jeneng berkas kanggo nelusuri.

itunes data recovery

Part 3. Waras Data saka iCloud Serep

Langkah 1. Pilih Recovery Mode

Sawise mlaku dr.fone toolkit, milih mode Recovery saka "Waras saka iCloud Serep File" saka "Data Recovery" ing dashboard ing. Sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki. Ketik akun lan sandi iCloud mlebet. dr.fone njupuk privasi panjenengan akeh. We tau nyimpen rekaman saka sembarang info akun Apple utawa isi ing sembarang wektu sak mau Panjenengan.

how to recover icloud data

Langkah 2. Download iCloud Serep Gambar

Nalika mlebu menyang iCloud, program bisa nemokake kabeh file serep iCloud ing akun. Pilih siji ngendi sampeyan lagi arep waras data lan klik ing "Download" tombol.

recover data from icloud

Lan banjur ing pop-up, sampeyan bisa milih jinis file sing arep kanggo download. Iki bakal ngurangi wektu ngundhuh file serep iCloud. Sawisé iku, sampeyan bisa mindhai isi iCloud saiki. Klik ing tombol "Scan" kanggo miwiti. Bakal njupuk sawetara wektu. Cukup ngenteni wayahe.

icloud data recovery

Langkah 3. Preview lan Waras Data saka iCloud Serep Gambar

pindai bakal lengkap ing sawetara menit. Sawise mandheg, sampeyan bisa pratinjau meh kabeh data ing file serep iCloud Panjenengan, kaya kontak, pesen, foto, lan liyane. Mriksa wong siji lan obah ing item sing pengin. Banjur klik "Waras Komputer" utawa "Waras kanggo piranti" tombol kanggo nyimpen ing komputer utawa piranti karo siji klik.

Saiki kontak, pesen lan cathetan bisa langsung mbalekake menyang iOS piranti yen iPhone, iPad utawa iPod disambungake karo komputer nganggo kabel USB nalika proses Recovery.

icloud recovery

Nduwur