Coba Free

dr.fone toolkit - Android Data Extraction (Rusak Piranti)

Donya 1st pengangkatan data software kanggo piranti Android bejat.

  • rate pengangkatan paling dhuwur ing industri.
  • Waras foto, video, kontak, pesen, telpon log, lan liyane.
  • Kompatibel karo piranti Samsung Galaxy.
Kasedhiya kanggo:

Broken piranti?

Kita bisa njaluk menyang piranti rusak lan njaluk file bali.

Rusak

Crash System

Gak di Gatekno

Piranti dikunci

Black layar

virus

Complete Compatibility Android

Piranti didhukung

Samsung Galaxy Note
Wigati 3, Wigati 4, Wigati 4 Edge, Wigati 5, Wigati 5 DUOS, Wigati 8, Note II
Samsung Galaxy S
S3, S4, S4 Active, S4 LTE-A, S4 Mini, S5, S5 Duos
Samsung Galaxy Tab
Tab 2 7, Tab Pro 10.1, Tab Pro 8.4, Tab S 8.4, Tab2 10.1

Pratinjau dhaptar piranti didhukung >>

didhukung File

kontak
pesen
Photos
video
Audio
Tampilan
dokumen
riwayat telpon

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
Ram
Android 5.0 lan mantan

Nompo File Saka ...

memori internal

Cepet piranti kanggo waras data

SD Card

Cepet kertu memori kanggo waras data

Nyelametake file saka Android bejat.

Njamin toolkit dr.fone

Waras data ilang karo katentreman atine.

Previewable

Verifikasi data ing rinci sadurunge Recovery

Milih

Waras item sing pengin ing piranti

Selamet

Ora gawe piala kanggo data ing piranti ing kabeh

aman

Maca-mung, data ora katahan utawa trocoh

Gampang

antarmuka intuisi for everyone nggunakake

njamin

Coba lunak kanggo free 30 dina

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

reviews

89 Reviews

Jl

Mirror, pangilon ing tembok, sing paling pahlawan super sing paling apik ing donya?

Ya! Wondershare Dr. Fone iku! Ngluwari kawula (in)! Aku ora bisa matur cukup kanggo ngembangaké kuwi program gedhe!

dening Carla

Banget lunak Recovery Android

Aku tuku iki aku bisa waras kabeh ing sandi Mum kang Samsung Galaxy Phone sawise format sing.

Miturut Matius Trompf

Matur nuwun ingkang sanget!

Aku sengaja dibusak gambar Aku njupuk saka Samsung S3 pungkasan wengi lan Aku dadi upset amarga gambar padha saka putri wedding dress pisanan \ 's nyoba ing. Aku ndedonga, supaya iki bakal bisa lan iya !! Sampeyan njupuk wektu dawa nanging aku bakal nindakake iku kabeh liwat maneh lan aku nyaranake prodhuk iki kanggo sapa !! Matur nuwun maneh. Aku ibu seneng banget putri.

Miturut Vib

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Recovery

Waras dibusak utawa ilang data saka 6000+ piranti Android.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur