Coba Free

dr.fone toolkit - Android recorder Layar

Siji klik kanggo kaca lan ngrekam telpon Android piranti.

  • Kaca telpon Android piranti ing layar komputer kanthi nirkabel.
  • game Record, video, lan liyane.
  • Reply pesen app sosial lan pesen teks ing PC.
  • Njupuk gambar saka layar Android gampang.
Kasedhiya kanggo:
android screen recorder software

Rekam telpon Android piranti nggunakake PC

Rekaman audio

Dhukungan kanggo ngrekam sistem audio saka piranti.

HD kaca

Kaca piranti ing HD kualitas.

1 Klik kanggo Mulai

Miwiti ngrekam cepet lan gampang.

Setelan Customized

Dhukungan setelan rekaman beda.

Wireless kaca kanggo Sembarang Kahanan

presentations

Bisa kaya proyektor kanggo nuduhake layar telpon ing kamar kebak wong.

Education

Ngrekam lan nuduhake assignment karo kabeh kelas.

Gaming

Seneng lan ngrekam game Android ing layar sing luwih gedhe.

Bisnis

Gunakake Smartphone Android ing presentations ing karya.

Developers

Pertunjukan produk lan nggawe demontrasi ing wektu nyata karo ing lag.

Rekaman

Rekam kabeh isi urip ing telpon Android ing HD kualitas.

Layar Android Best kaca lan pengalaman ngrekam!

njamin dr.fone kang

Aman, cepet, lan prasaja.

Fast

Miwiti ngrekam karo siji klik.

100% aman

Ora resiko kanggo telpon utawa data.

Gampang kanggo Gunakake

Prasaja, intuisi, proses.

Dhukungan Kabeh Piranti Android

Android recorder Layar ndhukung kabeh piranti Android kasedhiya ing pasar. Ora ketompo sampeyan duwe Samsung, Samsung, Sony, Motorola, Google Nexus, LG, utawa ZTE, etc lan apa versi Android telpon wis mlaku, Android recorder Layar mbantu kaca lan ngrekam layar Android gampang lan lancar.

FAQ

Apa kita bisa nindakake karo Android recorder Layar?

Android recorder Layar layar kaca lan ngrekam alat prasaja lan trep kanggo piranti Android. Sampeyan bisa ngrekam layar Android karo Quality Mundhut Zero. Uga ndhukung kanggo njupuk screenshof layar Android, nransfer file antarane komputer lan piranti Android

Carane ngisi kanggo Android recorder Layar?

We nyedhiyani rong jinis lisensi kanggo Android recorder Layar, kang siji Year Commons lan Umur Commons.

Apa ngirim kita njupuk care nalika kita ngrekam layar Android?

Mangga ora mateni layar telpon utawa ngganti setelan sembarang ing telpon sak proses rekaman.

Where is video direkam disimpen?

The vidoe direkam disimpen kanggo C: \ Users \ admin \ Desktop minangka standar. Sampeyan uga bisa klik ing Setelan Rekam Setelan ing Android recorder layar kanggo ngganti lokasi nyimpen.

reviews

3 Reviews

Jl

iku supaya gampang

Android recorder Layar gedhe. Aku tau ngerti ngrekam layar Android bisa dadi gampang.

Normam, Samsung S5

i love recorder Layar Android

recorder Layar Android gampang mangertos. video direkam punika nyata HD. akeh thanks kanggo tim.

Nicolas, Huawei

Apik!

Aku fungsi mirror. iku ndadekake presentation arep uga.

Nadia, LG

Tips & Trik

android screen recorder

Recorder Layar Android

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur