Coba Free

dr.fone toolkit - Root

ROOT telpon Android karo One Klik

  • proses prasaja, musuhan free.
  • Ndhukung liwat 7000 piranti.
  • sukses tingkat paling dhuwur ing industri.
  • 100% aman lan aman.
Kasedhiya kanggo:
dr.fone toolkit - Android ROOT nawakake paling cepet lan paling trep pengalaman rooting Android.

Android ROOT Mbukak kunci Potensi Full saka telpon

Ngakses More Aplikasi

Instal Aplikasi sing diblokir dening pelaku usaha. Seneng ewu "kompatibel" saka Play Store.

Instal Custom Roms

Custom Roms rampung Ngganti cara sampeyan nggunakake telpon. Sampeyan bisa malah nginstal versi Android paling anyar sadurunge everyone liya.

Akses Diblokir Fitur

Seneng fitur anyar Android kaya photosphere, alon video gerakan, lan seluler pembayaran NFC sadurunge lagi dirilis.

Busak instal wis diinstal Aplikasi

Instal sawetara guna, ngganggu, papan-wastingapps sing wis diinstal dening pabrik. Priksa Android piranti liyane nyaman.

Performance luwih cepet

Instal bloatware kanggo ngurangi RAM unneccessary lan panggunaan CPU. Nyepetake Android piranti.

Copot Ads in Aplikasi

Salah Klik kanggo mblokir kabeh iklan ngganggu ing app diundhuh. Ora luwih gangguan nalika sampeyan muter game ing Android.

Napa Pilih toolkit dr.fone

ROOT telpon Cepet lan Safely

ROOT cepet

Siji klik kanggo ROOT telpon Android aman.

100% Keamanan

No data katahan utawa trocoh sak proses.

Ease

antarmuka intuisi for everyone nggunakake.

Complete Compatibility Android

FAQ

Apa wis Rooting?

Rooting proses kanggo nampa ijin superuser ing macem-macem sistem Android. Iku Android karo jailbreaking.

Apa benifits sampeyan bisa njaluk sawise Rooting?

Piranti bisa diwenehi hak istimewa sing luwih sawise rooting, supaya sampeyan bisa ngatur sistem operasi, instal app wis diinstal bayangan, akses diblokir fitur, etc.

Ora Android ROOT roso sepi babar pisan piranti kang?

Iku gumantung ing macem-macem Produsèn telpon kabijakan babar pisan. Uga, kita bisa nyedhiyani alat unroot kanggo mbantu ngresiki munggah akses ROOT.

Apa sukses tingkat saka Android ROOT?

Saiki Android ROOT ndhukung luwih saka 7000 piranti Android mlaku sistem operasi beda. Android ROOT bakal cepet ndhukung piranti liyane Android anyar yen lagi dirilis.

reviews

8 Reviews

Jl

" Wondershare dr.fone toolkit kanggo Android wis gampang kanggo nggunakake antarmuka sing bisa pandhu arah dening kedhaftar saka kabeh tingkat kaahlian. Iku entheng lan ora nganggo jumlah gedhe saka sistem sumber. Sakabèhé, alat iki kit rodo migunani bisa njaluk sampeyan metu saka kahanan caket sawetara nalika nerangake Recovery data kanggo telpon Android piranti. Selengkapnya >>

- Saka filehippo, situs ndhuwur-ditingkat lunak download nyediakake lunak ndhuwur-ditingkat mung.

Prasaja lan cepet

Aku nyoba pribadi ROOT sadurunge aku ketemu drfone nanging gagal. drfone tenan bosok sandi galaxy note samsung ing sawetara menit. WOW !!!

Miturut Jane

aku seneng iki

Dr Fone tenan urip nganti apa advertises. Aku wis dianjurake kanggo kanca-kanca. Matur nuwun.

Jerry

Amazing!

DrFone bosok Pendhaftaran Wigati 3 lancar. pengalaman rooting cukup apik tenan.

Miturut Alex

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur