Coba Free

dr.fone toolkit - Android Kunci layar Aman

Copot kunci layar Android ing 5 menit.

  • Copot jinis kunci 4 Layar - pola, PIN, sandi & jari.
  • Mung mbusak layar kunci, ora mundhut data ing kabeh.
  • Ana kawruh tech dibutuhake, everybody bisa nangani iku.
  • Bisa kanggo Samsung Galaxy S / Wigati / seri Tab, lan LG G2 / G3 / G4, etc.
Kasedhiya kanggo:
Ora ketompo sampeyan kelalen sandi ing layar kunci Android utawa mung njaluk piranti liya-tangan lan ora ngerti sandhi kunci layar kang, iki Android Kunci layar Aman ngijini sampeyan kanggo njaluk nyisihaken saka sandhi dingerteni ing 5 menit, kalebu pola, PIN, sandi lan driji. Punapa mawon sandhi sing milih, sampeyan ora bakal ilang data ing piranti kanthi njabut karo iki Android Kunci layar Aman.

Dikunci Piranti Android?

Copot Android Kunci layar ing macem-macem kahanan

Kelalen sawise nyetel dawa sadurunge

Tak piranti Android liya-tangan karo layar dikunci

Sandhi iki Nyetel dening dicekel bocah utawa wong

layar dikunci amarga ngetik sandhi salah kakehan

ora bisa ngetik sandhi amarga layar Broken

Akeh kahanan kaya iki.

Copot 4 Jinis Android Kunci layar
tanpa Data Mundhut

pola

jari

PIN

sandi

Iki Android Kunci layar Aman bisa mbusak passcodes pola, PIN, sandi lan driji. Kabeh sing bisa nangani iku. Iku nyuwun ora kawruh tech. Ana prakara apa sandi iku, sampeyan ora bakal ilang data ing telpon Android piranti. Saiki, kerjane kanggo paling Samsung telpon lan tablet. merek sing teka rauh.

Pratinjau dhaptar piranti didhukung >>

njamin

Copot layar dikunci ing 5 minites ing ngarep.

Njamin keamanan 100%

Sampeyan mung wong sing bisa ngakses data lan akun

Ease

Ana kawruh tech dibutuhake ing kabeh.

aman aman

Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa ing piranti.

reference

didhukung OS

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
1 GB utawa luwih

Android Kunci layar Aman

reviews

99 Reviews

Jl

Nice

Bisa apik ing cathetan samsung, golek kabeh apa aku kudu nanging duwe masalah karo S3 mini

dening vena

Kudu iki kanti awon! Apik!

Iku \ 's persis apa perlu. Disimpen data lan ditanggulangi masalah ... Great!

Miturut Meeno

Apik! Worth iku.

Dites lunak paling Android, mung Wondershare bisa nindakake proyek tanpa masalah. Thanks!

Miturut Larry

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Recovery

Waras dibusak utawa ilang data saka 6000+ piranti Android.

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur