Coba Free

dr.fone toolkit - Android Data Recovery

Ing donya 1st lunak Recovery data kanggo Android Smartphone lan tablet.

  • rate Recovery paling dhuwur ing industri.
  • Waras foto, video, kontak, olahpesen, telpon log, lan liyane.
  • Kompatibel karo 6000+ piranti Android.
Kasedhiya kanggo:

Ilang Data saka Android?

data ilang wis ora ilang. Kita bisa waras file dibusak ing Android saka akeh cara umum.

dibusak

Crash System

lali Sandi

Isu SD Card

rooting kesalahan

ROM Flashing

cara liyane
data ilang sawise pabrik mulihake
data ilang amarga OS nganyari
Piranti macet lan ora respon
Data ilang sawise Rooting utawa ROM sumunar
Piranti dikunci utawa lali sandi
Tukang nyinkronake serep

Complete Compatibility Android

Piranti didhukung

didhukung File

kontak
pesen
Photos
video
Audio
Tampilan
dokumen
riwayat telpon

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
Android
Android 6.0 lan mantan

Nompo File Saka ...

memori internal

Cepet waras data dibusak saka piranti Android

SD Card

Cepet kertu memori ing piranti Android waras data

Ing tingkat Recovery paling dhuwur ing industri.

Njamin toolkit dr.fone

Waras data ilang karo katentreman atine.

Preview Cepak

Verifikasi data ing rinci sadurunge Recovery

Recovery Flexible

Waras kabeh data, utawa file sing dipilih

Recovery aman

data ana ora bakal ditindhes

100% Keamanan

Mung sampeyan bisa ngakses akun lan file

Ease

3 prasaja: nyambung, cepet lan waras ing Android

njamin

nyoba free 30 dina

reviews

189 Reviews

Jl
  • " Dr.fone toolkit punika app desktop kanggo Windows PC. Cukup nginstal, banjur miwiti program lan nyambung piranti menyang komputer. Saka ing kono, sampeyan bisa nelusuri foto dibusak, pesen teks, video, kontak lan liyane karo ease. sinau luwih lengkap >>

    - Saka Softonic, lunak situs download anjog karo 100 yuta wong saben dina

  • " Dr.fone toolkit kanggo Android wis gampang kanggo nggunakake antarmuka sing bisa pandhu arah dening kedhaftar saka kabeh tingkat kaahlian. Iku entheng lan ora nganggo jumlah gedhe saka sistem sumber. Sakabèhé, alat iki kit rodo migunani bisa njaluk sampeyan metu saka kahanan caket sawetara nalika nerangake Recovery data kanggo telpon Android piranti. Selengkapnya >>

    - Saka filehippo, situs ndhuwur-ditingkat lunak download nyediakake lunak ndhuwur-ditingkat mung.

Best Software Data Recovery

Dr. Fone duwe UI luar biasa prasaja karo njengera diterangno langkah-langkah dening-, supaya apa-apa bisa mbukak salah. Iki sing paling Data Recovery Software Aku wis teka tengen.

Miturut Ammar Syed

Kerjane !!!!!!!!!!!!!!! =)

Gusti Allah Sang program iki kerjane kaelokan !!!!!!!!! Iku ketemu kabeh txt Aku iki supaya nggoleki im supaya seneng eek =) aku babar blas nyaranake iki =) God Bless

Miturut Jasmine

dianggo fantastik

Apa upgrade Android ing S6 kanggo 5.1.1 lan kontak ilang (minangka bakal Yours). Dr Fone mbalekake ing dhaftar lengkap (sanajan aku wis ROOT telpon pisanan). Wikipedia cara sulih kanggo extract data. A rega cilik kanggo mbayar daya bokong ageng.

Miturut Vasish

Android Data Recovery

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur