Coba Free

dr.fone toolkit - Android Data mbusak

Kanthi Busak Kabèh ing Android lan Jaga Privacy Panjenengan

  • Prasaja, klik-liwat proses.
  • Ngilangke Android rampung lan permanen.
  • Busak foto, kontak, pesen, telpon log lan kabeh data pribadi.
  • Ndhukung kabeh piranti Android kasedhiya ing pasar.
Kasedhiya kanggo:
pambusakan prasaja utawa pabrik ora mbusak data ing Android permanen. data ing dibusak isih bisa mbalekake karo teknologi dhuwur. Android Data mbusak agawé privasi aman dening mbusak permanen file dibusak, Mbusak riwayat telusuran, caches lan nglindhungi informasi pribadhi.

Sade ngembangaken telpon Android?

Gunakake Android Data mbusak kanggo ngilangke metu data pribadi pisanan.

Busak Kabeh Jinis Data pribadi ing Android

Sampeyan bisa nggunakake Android Data mbusak kanggo ngilangke kabeh informasi pribadi, kalebu foto, pesen lan lampiran, kontak, riwayat telpon, cathetan, tanggalan, pangeling lan data app, etc ing Android permanen.

Napa Pilih toolkit dr.fone

Prasaja, cepet, lan efektif.

100% Unrecoverable

data dibusak ora bisa mbalekake dening alat sembarang.

100% Keamanan

No data katahan utawa trocoh sak proses.

Ease

antarmuka intuisi for everyone nggunakake.

Dhukungan Kabeh Piranti Android

Android Data mbusak ndhukung kabeh piranti Android kasedhiya ing pasar. Ora ketompo sampeyan duwe Samsung, Samsung, Sony, Motorola, Google Nexus, LG, utawa ZTE, etc lan apa versi Android telpon wis mlaku, Android Data mbusak mbantu sampeyan mbusak kabeh ing telpon kanthi permanen.

FAQ

Carane ora Android Data mbusak bisa?

Android Data mbusak mbantu nerjemahake data rampung diwaca banjur ngresiki munggah kabèh disk rampung. Banjur, kedhaftar kudu kanthi manual apa pabrik ing Afterword telpon. Kanthi rong operasi iki, data ora bakal bisa kanggo mbalekake dening sapa maneh.

Ora Android Data mbusak rampung mbusak kabeh data ing telpon?

Ya, Android Data mbusak rampung lan permanen ngresiki munggah kabeh data pribadhi ing telpon, kalebu kontak, pesen, foto, telpon log, tanggalan, app lan data app, lan sapiturute

Apa ngirim aku mbayar manungsa waé kanggo nalika nggunakake Android Data mbusak?

Mangga ora pedhot telpon utawa mbukak sembarang perangkat lunak Manajemen Android liyane sak kabèh proses. Lan ing mburi, tindakake pandhuan ing ing Android Data mbusak kanggo nindakake pabrik ing telpon.

Apa piranti Android ora support Android Data mbusak?

Saiki Android Data mbusak ndhukung kabeh piranti Android kasedhiya ing pasar. Lan cepet bakal ndhukung piranti liyane Android anyar yen lagi dirilis.

reviews

3 Reviews

Jl

" Wondershare dr.fone toolkit kanggo Android wis gampang kanggo nggunakake antarmuka sing bisa pandhu arah dening kedhaftar saka kabeh tingkat kaahlian. Iku entheng lan ora nganggo jumlah gedhe saka sistem sumber. Sakabèhé, alat iki kit rodo migunani bisa njaluk sampeyan metu saka kahanan caket sawetara nalika nerangake Recovery data kanggo telpon Android piranti. Selengkapnya >>

- Saka filehippo, situs ndhuwur-ditingkat lunak download nyediakake lunak ndhuwur-ditingkat mung.

kerjane !!

dr.fone di resiki samsung sandi S5 rampung tanpa alangan. saiki aku bisa ngedol iku tanpa gawe kuatir bab sandi.

Jerry

proyek gooood !!!

Android Seniman data tenan lho lancar.

Miturut Alex

Great App

Ing kawitan aku mamang. Nanging dr.fone dadi metu apa sampurna. Nice!

Bob

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Data Android Gawe serep & pamulihan

Selektif serep data Android ing komputer lan mulihake miturut perlu.

Nduwur