Coba Free

dr.fone toolkit - Data Android Gawe serep & pamulihan

Flexibly Gawe serep lan mulihake data Android

  • Selektif serep data Android kanggo komputer karo siji klik.
  • Preview lan mulihake serep kanggo piranti sembarang Android.
  • Ndhukung 8000+ piranti Android.
Kasedhiya kanggo:
Kanthi dr.fone toolkit - Data Android Gawe serep & pamulihan, gawe serep lan mulihake data Android wis tau eaiser.

dr.fone toolkit - Gawe serep data Android & Mulihake ngijini sampeyan kanggo gampang serep meh kabeh jinis data kalebu tanggalan, nelpon Sajarah, gallery, video, pesen, kontak, audio, aplikasi lan malah data aplikasi (kanggo piranti bosok). Sampeyan uga bisa pratinjau lan selektif ngekspor sembarang tipe data sing pengin. Program iki uga ngijini sampeyan kanggo gampang mulihake data menyang piranti kapan sampeyan kudu.

Gawe serep Android karo One Klik

dr.fone toolkit - Data Android Gawe serep & pamulihan ngijini sampeyan kanggo serep data menyang komputer ing mung siji klik tanpa Nibani data sing wis ana. Program iki uga menehi kemampuan unik kanggo ndeleng item ing file serep lan milih kabeh item utawa sawetara item sing arep dipulihake.

Mulihake data saka Serep File

Minangka kanggo file serep, sampeyan bisa pratinjau lan pilih data sing pengin dipulihake. Menapa malih, sampeyan uga bisa mulihake data serep piranti liyane kanggo piranti.

njamin

Gawe serep lan mulihake data ing piranti Android gampang.

Njamin keamanan 100%

Iku mung maos data, data ing resiko.

Ease

Iku kasedhiya kanggo sapa, ora kawruh tech takon.

Ora mundhut data

Ana data ilang sak serep, kaca utawa mbalèkaké.

Data Android Gawe serep & pamulihan Works kanggo Paling Piranti Android

Piranti didhukung

didhukung File

kontak
pesen
riwayat telpon
Gallary
video
Calendar
Audio
aplikasi
data aplikasi (kanggo piranti bosok)

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
Android
Android 6.0 lan mantan

Data Android Gawe serep & pamulihan

reviews

11 Reviews

Jl

Exellent.

serep data Android lan mulihake produk apik banget aku gumun akèh wis banget menehi saran kula ngendi aku matur genius sing wis ngadeg saka sampeyan lan kabeh pakurmatan lan thanks.

Tarek, Android

Kawelasan!

Program iki diijini kula kanggo nyimpen akèh kenangan gedhe!

Joseph, Samsung

apik!

Iku supaya helpfull kanggo kula kanggo serep data Android sandi.

Selim, Samsung

Tips & Trik

Pelanggan kita Apa Uga Ngundhuh:

Android Data Recovery

Waras dibusak utawa ilang data saka 6000+ piranti Android.

Android Data Extraction (Rusak Piranti)

data Rescue saka telpon Android bejat lan tablet ing 5 menit.

Android Kunci layar Aman

Copot Layar dikunci saka piranti Android tanpa rusak data.

Nduwur