Coba Free

About dr.fone

Reinvent luwih, bebarengan.

dr.fone iku siji donya nyediakake iOS lunak Recovery data lan Android Recovery data, kang wis mbantu persil saka wong.

Kanthi 10+ years of experience in nyediakake wong software lan layanan ndhuwur-ditingkat, Wondershare dr.fone wis darmabakti kanggo ngawula 50 000 000+ kedhaftar. Wondersharers duwe lan ora bakal lali janji lan tetep ngewangi pelanggan seneng urip digital apik.

dr.fone toolkit

Toolkits kanggo mbenakake masalah mobile beda.

jawaban dr.fone

jawaban efektif kanggo macem-macem pitakonan mobile.

dr.fone saiki

Experts kanggo mbatalake ngewangi karo kabeh masalah iki.

tim dr.fone Meet

Gagasan sing gampang. Implementasine punika hard.

Kuwi wong-wong tombol sing pindhah ing mil ekstra kanggo nggawe pengalaman ing dr.fone siji ora iso lali!
dreamy Pendhiri
David Technicist
Hanna Marketing
13+ Wondershare didegaké.

Awards & Accolades

234+ Negara

Solution Mobile favorit ing donya

Kanggo nggawe paling panyedhiya solusi seluler, dr.fone tansah mata cedhak ing kabutuhan kedhaftar ', liwat saran produk, mobile Q & forum A lan ing. Kanggo tanggal, wong kabeh ndonya wis diinstal liyane saka 50.000.000 program dr.fone.

yuta Pangguna

Wiwit 2003, mayuta-yuta lunak Wondershare wis diinstal.

Thanks khusus kanggo Yuta Pelanggan Nice

Kanggo nggawe paling panyedhiya solusi seluler, dr.fone tansah mata cedhak ing kabutuhan kedhaftar ', liwat saran produk, mobile Q & forum A lan ing. Kanggo tanggal, wong kabeh ndonya wis diinstal liyane saka 50.000.000 program dr.fone.

dr.fone disimpen fotoku lan memori larang regane, thanks!

Matur nuwun ingkang sanget kanggo mbalek maneh fotoku ilang. foto iki ngrekam kabeh memori larang regane karo putri. Sampeyan mung siji metu saka akeh situs sing bisa bantuan kula karo gambar ilang ing iPhone 6s sandi. Aku mung bisa matur nuwun cukup !!!

Joan
A sales saka Amerika Serikat, NY

Thanks kanggo dr.fone, aku bali kabeh kontak ing iPhone 6. Minangka sales, sampeyan ngerti, kontak iki tegese akèh kanggo kula. Matur nuwun kanthi sanget, dr.fone.

Contact Us

We Value kabeh kita pelanggan lan laku kanggo nyedhiyani layanan customer banget. We ngerti carane penting iku kanggo mbayar manungsa waé lengkap kanggo komentar lan uneg-uneg. Minangka customer kita, sing paling prioritas kita.

Media: marketing02 # wondershare.com (hubungan media mung, ngganti # karo @)

Partner: selena # wondershare.cn (priksaan bisnis mung, ngganti # karo @)

Kanggo inquires support bukaken Kene

Arep bisnis munggah? Hubungi kita kanggo kemungkinan liyane