Coba Free
  • Kabeh Modul
  • iOS
  • Android
Piranti telpon liyane

Reviews Media

  • PCWorld, situs review anjog kanggo laptop, tablet, iPads, PC desktop, printer.

  • Lifehack, sumber kanggo tips kanggo nambah kabèh aspèk kauripan kita.

  • CNET, situs nglacak kabeh breakthroughs teknologi konsumen paling anyar.

  • Softonic punika Panggonan kanggo nemokake aplikasi paling apik kanggo piranti.

Rekomendasi More saka

Kita pelanggan tresna dr.fone
Sampeyan bakal, banget.

    Program gedhe! Great Customer Service!

    Program iki wis rampung kabeh aku needed kanggo nindakake lan liyane. Nalika komputer tabrakan kurang saka sasi sawise aku tuku program, kaca Dhukungan Wondershare 'kang dipandu kula liwat re-ndhaptar prodhuk. Couldn''t bakal bahagia.

    dening Juan Carlos F, iOS

    Dianggo saben wektu

    Aku duwe Broken Android lunak Recovery data kanggo nalika saiki lan wis digunakake ing macem-macem telpon kantor. Sampeyan ora bisa pracaya carane akeh telpon njaluk bang saben minggu liyane. Iki tenan mbantu karo njupuk rincian klien lan dokumen penting saka piranti sing.

    dening tim IT Setcom, Android

    lunak paling apik kanggo iOS

    Dr. Fone duwe UI luar biasa prasaja karo njengera diterangno langkah-langkah dening-, supaya apa-apa bisa mbukak salah. Iki sing paling Data Recovery Software Aku wis teka tengen.

    dening Tyrone Williams, iOS

    dr.fone toolkit - produk Android Data Recovery

    Dr.Fone prodhuk nyata paling anyar digawe, unbeatable, Aja panginten mati, gagasan sange, ancen gedhe. Iki sampeyan bisa ngomong, Dr.Fone diganti ing pasuryan saka Android dhewe menyang account pasuryan anyar. Dr.Fone dianggo ing kabeh limo teknologi, piranti malah hak mudhun kanggo chip mikro cilik. Iku bakal nguripake donya watara supaya akeh, wulu sange anyar, ora mung sing, carane bisa nindakake kabeh lan tindakan. apa lan nanging. Iku kasantosan duwe.

    dening Gerard Katu, Android

    Great!

    Gusti Allah Sang program iki kerjane kaelokan !!!!!!!!! Iku ketemu kabeh txt Aku iki supaya nggoleki im supaya seneng eek =) aku babar blas nyaranake iki =) God Bless

    dening Eduardo, iOS

    Banget !!!

    Aku wis ilang anak-anakku manis 16 photos ulang lan video ing salawas-lawase. lunak iki disimpen sanity sandi !! Yen ana HFS luwih, dr fone mesthi bakal dadi siji kanggo njaluk iku saka kula. Lan aku wis tau ketemu apa sing digawe kula aran cara sing sadurunge. Aku malah banjur online ing panelusuran kode coupon amarga dana padha dadi kurang sing aku couldn''t saged lan ana ing meh nangis nganti aku ketemu siji lan got iku kanggo setengah rega !! Matur nuwun dr.fone !!

    dening Darlene, Android
Nduwur