Isprobajte besplatno
Preko 2000 Komentari od korisnika i medija za dr.fone alat

dr.fone alat je prepoznat kao najbolji mobilni alat od početka.

User Reviews
2016/08/30 07:48:30
Vrlo korisno po Cha za dr.fone alat - iOS Data Recovery

to je stvarno uzeo poruku koju sam slučajno izbrisane. Bilo je olakšanje jer sam jako potrebni su informacije u njemu. Bilo je vrijedno preuzimanje * palac gore *

2016/08/26 20:40:06
Lijepo Joan za dr.fone alat - Backup za Android podataka i vraćanje

Vrlo lijep proizvoda i usluga. Hvala.

2016/08/22 00:18:27
Veliki program! Veliki Služba za korisnike! po Jennie Pless za dr.fone alat - iOS Data Recovery

Ovaj program je učinio sve što je potrebno je učiniti i više. Kad je moj računalo pala manje od mjesec dana nakon što sam kupio program, Wondershare 'je stranica Potpora me vodio kroz re-registracije proizvoda. Couldn''t biti sretniji.

2016/08/22 08:40:06
Wondershare dr.fone alat za iOS (Mac) pregled Juan Carlos F za dr.fone alat - iOS Data Recovery

Pronađeno i preuzeti podatke koje sam tražio jako easiy

2016/08/18 08:48:34
dr.fone alat - Android Data Recovery (Win) pregled. Spencer James za dr.fone alat - Android Data Recovery

dr.fone stvarno uzeo moje izgubljene fotografije, poruke i kontakte, puno ti hvala!

2016/08/16 21:25:02
gooooood by Kare za dr.fone alat - kopija iOS podataka i vraćanje

5 zvjezdica ja ne mogu zamisliti tu aplikaciju vrlo gooooooooooooooooooooooooooooooood

2016/08/15 07:52:19
Comentario de Wondershare dr.fone alat para IOS (pobijediti). Audrey za dr.fone alat - iOS Data Recovery

Odličan program pomaže sa svim podacima koje izgubiti, stvari zaista importates

2016/8/12 22:43:09
Najbolji softver za iOS strane Tyrone Williams za dr.fone alat - iOS Data Recovery

dr.fone je nevjerojatno jednostavan korisničko sučelje s čudesno objasniti korak-po-korak upute, tako da ništa eventualno može poći po zlu. To je najbolje data recovery softver sam naići.

2016/8/11 15:18:23
Prekrasan Jay za dr.fone alat - iOS oporavak sustava

Prekrasan i vrlo poseban program

2016/8/11 10:44:56
Super! Eduardo za dr.fone alat - iOS Data Recovery

Hvala Bogu za ovaj program radi čuda !!!!!!!!! Utvrđeno je sve txt sam tako u potrazi za im tako sretna EEK =) Ja potpuno preporučiti ovaj =) God Bless

2016/8/9 16:31:25
dr.fone alat - iOS oporavak sustava Paula za dr.fone alat - iOS oporavak sustava

Hvala toliko od popravljajući moj telefon koji je zapeo na logo jabuke

2016/8/9 11:40:24
100% radi Klausa Petig za dr.fone alat - Android Data Recovery

Oporavlja puno uspomena, hvala.

Slanje / Check Recenzije
Mediji Recenzije
Više Preporuke
Video Recenzije dr.fone Toolkit
  • Recenziju napisao: Android Guy Subsciber: 412,000+ Posjeta: 138,000+

  • Recenziju napisao: Jay Kapoor Subsciber: 161,000+ Posjeta: 20.000

  • Recenziju napisao: GadgetIn Subsciber: 100.000 Posjeta: 125,000+

  • Recenziju napisao: Sretan Tech - Android Subsciber: 1,042,000+ Pregleda: 20.000

Probajte ih, nemojte se sramiti!
Vrh