Provu Ĝi Liberaj
Pli ol 2000 Recenzoj de uzantoj kaj Media por dr.fone ilaro

dr.fone ilaro estis rekonita kiel la plej bona movebla ilo dekomence.

uzanto Recenzoj
2016-08-30 07:48:30
Tre helpema de Cha por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

ĝi vere prenita la mesaĝo ke mi akcidente forigita. Estis reliefo ĉar mi malbone bezonis la informojn en ĝi. Ĝi valoris elŝuti * dikfingroj supre *

2016-08-26 20:40:06
Bela de Joan por dr.fone ilaro - Android Datumoj Rezerva & Restore

Tre bela produkto kaj servo. Dankon.

2016-08-22 12:18:27
Granda Programo! Granda Customer Service! de Jennie Pless por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

Ĉi tiu programo faris ĉion kion mi bezonis ĝin fari kaj pli. Kiam mia komputilo kraŝis malpli ol unu monato post kiam mi aĉetis la programon, Wondershare 'La Subteno paĝo gvidis min tra re-registri la produkton. Couldn''t esti pli feliĉa.

2016-08-22 08:40:06
Wondershare dr.fone ilaro por iOS (Mac) Review de Johano Karolo F por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

Trovita kaj prenita la informon mi serĉis tre easiy

2016-08-18 08:48:34
dr.fone ilaro - Android Data Recovery (Win) Revizio. de Spencer James por dr.fone ilaro - Android Data Recovery

dr.fone vere prenita mian perditan fotoj, mesaĝoj kaj kontaktoj, dankon tre multe!

2016-08-16 21:25:02
gooooood de Kare por dr.fone ilaro - IOS Datumoj Rezerva & Restore

5 steloj mi povas imagi tiun programon tre gooooooooooooooooooooooooooooooood

2016-08-15 07:52:19
Comentario de Wondershare dr.fone ilaro por iOS (Win). de Audrey por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

Bonege programo helpas kun ĉiuj datumoj vi perdas, aĵoj vere importates

2016-08-12 22:43:09
Plej bonaj programaro por iOS de Tyrone Williams por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

dr.fone havas nekredeble simpla UI kun mirinde klarigita paŝo post paŝo instrukciojn, do nenio povas eble erari. Ĉi tiu estas la plej bona Datumoj Reakiro Programaro mi ektrovas.

2016-08-11 15:18:23
Mirindaj de JAY por dr.fone ilaro - IOS Sistemo Reakiro

Mirindaj kaj tre speciala programo

2016-08-11 10:44:56
Granda! de Eduardo por dr.fone ilaro - IOS Data Recovery

Dank 'al Dio por tiu programo funkcias miraklojn !!!!!!!!! Ĝi troviĝas ĉiuj txt mi tiel serĉas im tiel feliĉa eek =) Mi tute rekomendas ĉi tiun =) Dio benu

2016-08-09 16:31:25
dr.fone ilaro - IOS Sistemo Reakiro de PAULA por dr.fone ilaro - IOS Sistemo Reakiro

Danke tiel de fiksi mia telefono kiu estis ŝtopita en la pomo logo

2016-08-09 11:40:24
100% verkoj de Klaus Petig por dr.fone ilaro - Android Data Recovery

Reakiris multajn memorojn, dankon.

Proponu / Kontroli Recenzoj
amaskomunikiloj Recenzoj
Pli Rekomendoj de
dr.fone ilaro Video Recenzoj
  • Reviziita de: La Android Guy Subsciber: 412,000+ Vidoj: 138,000+

  • Reviziita de: Jay Kapoor Subsciber: 161,000+ Vidoj: 20,000+

  • Reviziita de: GadgetIn Subsciber: 100,000+ Vidoj: 125,000+

  • Reviziita de: Feliĉa Tech - Android Subsciber: 1,042,000+ Vidoj: 20,000+

Provu ilin, ne estu timema!
Top