Try It Free
Preko 2000 komentara od korisnika i medija za dr.fone Toolkit

dr.fone alat je prepoznat kao najbolji mobilni alat od samog početka.

User Reviews
2016/08/30 07:48:30
Vrlo korisno korisnika Cha za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

to stvarno preuzeta poruku koju sam slučajno izbrisane. To je bio olakšanje jer sam jako potrebna informacija u njemu. To je bio vrijedan preuzimanju * thumbs up *

2016/08/26 20:40:06
Nice Joan za dr.fone Toolkit - Backup Android Data & Restore

Vrlo lijep proizvoda i usluga. Hvala.

2016/08/22 00:18:27
Odličan program! Velike Customer Service! Jennie Pless za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

Ovaj program je učinio sve što mi je bilo potrebno učiniti i više. Kada je moj kompjuter srušio manje od mjesec dana nakon što sam kupio program, Wondershare 'je na stranici Podrška mene vodi kroz ponovno registriranja proizvoda. Couldn''t biti sretniji.

2016/08/22 08:40:06
Wondershare dr.fone alat za iOS (Mac) pregled Juan Carlos F za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

Pronalaze i pretražuju informacije koje sam tražio jako easiy

2016/08/18 08:48:34
dr.fone Toolkit - Android Data Recovery (Win) Review. Spencer James za dr.fone Toolkit - Android Data Recovery

dr.fone stvarno mi je vratio izgubljene fotografije, poruke i kontakte, hvala vam puno!

2016/08/16 21:25:02
gooooood Kare za dr.fone Toolkit - Backup iOS Data & Restore

5 zvjezdica ne mogu zamisliti ovu aplikaciju vrlo gooooooooooooooooooooooooooooooood

2016/08/15 07:52:19
Comentario de Wondershare dr.fone alat para iOS (Win). Audrey za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

Odličan program pomaže sa svim podacima te izgubim, stvari zaista importates

2016/08/12 22:43:09
Najbolji softver za iOS Tyrone Williams za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

dr.fone ima neverovatno jednostavan UI sa čudesno objasnio uputstva korak po korak, tako da ništa ne može da krene nizbrdo. Ovo je najbolji softver Data Recovery sam naišao.

2016/08/11 15:18:23
Divno Jay za dr.fone Toolkit - iOS oporavak sistema

Divna i vrlo poseban program

2016/08/11 10:44:56
Sjajno! Eduardo za dr.fone Toolkit - iOS Data Recovery

Hvala Bogu za ovaj program radi čuda !!!!!!!!! Ustanovljeno je sve txt Toliko sam se u potrazi za im tako sretna eek =) Totalno sam preporučiti ovaj =) God Bless

2016/08/09 16:31:25
dr.fone Toolkit - iOS System Recovery Paula za dr.fone Toolkit - iOS oporavak sistema

Hvala toliko za pričvršćivanje moj telefon koji je zaglavio na Apple logo

2016/08/09 11:40:24
100% radova Klaus Petig za dr.fone Toolkit - Android Data Recovery

Oporavio mnogo uspomena, hvala.

Podnijeti prijavu / odjavu Recenzije
mediji Recenzije
Više Preporuke
dr.fone Toolkit Video Komentari
  • Recenzija: Android Guy Subsciber: 412,000+ Views: 138,000+

  • Recenzija: Jay Kapoor Subsciber: 161,000+ Views: 20,000+

  • Komentirao: GadgetIn Subsciber: 100.000 i Viđeno: 125,000+

  • Recenzija: Happy Tech - Android Subsciber: 1,042,000+ Views: 20,000+

Isprobajte ih, ne stidite se!
vrh